Soluții integrate cu zero erori și productivitate ridicată

pentru optimizarea operațiunilor logistice.

Automatizează procesele din depozite, eficientizează spațiul de depozitare și obține cu 70% mai puține retururi

Soluții complete pentru inventariere în depozite

Elimină erorile de inventariere și procesează rapid operațiunile de check-in și check-out.
Localizează orice produs cu un simplu click și crește performanța echipei tale.
Printează etichete de orice fel, pe orice tip de material pentru a inventaria produsele mai ușor.
Actualizează rapid datele logistice și ia decizii avizate bazându-te pe informații obținute în timp real.
Oferă mai multă independență angajaților tăi cu un sistem de inventariere modern, potrivit pentru orice servicii logistice.

Soluții pentru gestiunea depozitelor (WMS)

Îmbunătățește exponențial operațiunile cu un software complet pentru gestiunea depozitelor și ține gestiunea depozitului până la cel mai mic detaliu, dintr-un singur loc.
Renunță la hârtii sau excel-uri greu de folosit, și accesează toată gestiunea depozitului în Cloud, de pe orice dispozitiv, oriunde te-ai afla.
Vizualizează toate informațiile centralizate: de la logistică, achiziții, până la inventariere, și managementul angajaților.
Automatizează gestiunea depozitelor pentru a crește eficiența businessului cu până la 30%.

Soluții software pentru managementul echipamentelor mobile

Câștigă controlul complet asupra tuturor dispozitivelor mobile din companie: terminale mobile, tablete industriale, handscannere, imprimante mobile etc.
Știi în permanență ce echipă folosește dipozitivele și în ce locație.
Identifici rapid defecțiunile apărute, minimizezi timpul în care echipamentele sunt defecte și crești productivitatea echipei.
Păstrezi securitatea datelor și actualizezi informația pe toate terminalele mobile, simultan.

portal RFID scanare paleti

Soluții de scanare a paleților cu tehnologie RFID

Introducerea unei soluții cu tehnologie de tip RFID transformă aceste provocări, optimizând operațiunile și îmbunătățind exactitatea datelor.

Înlocuiește scanarea manuală a etichetelor cu cod de bare și reduce erorile umane. Monitorizează eficient stocurile și verifică mai multe produse în același timp fără a fi nevoie de evidențiere manuală.

 

Masinarii AGV pentru automatizarea proceselor de lucru din depozit

AGV, soluții automatizate de transport în depozit

Transformă-ți depozitul și pregătește-l pentru industria 4.0.
Elimină erorile de procesare și crește rata proceselor de picking, îmbunătățind productivitatea întregului depozit.

Redu atât costurile operaționale directe, cum ar fi cele cu angajarea personalului necesar, cât și pe cele indirecte.


Asigură un mediu de lucru sigur pentru operatorii umani cu ajutorul AGVurilor ce sunt proiectate pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate atunci când vine vorba de siguranță.

Soluții pentru monitorizarea livrărilor (POD)

Asigură trasabilitatea livrărilor cu ajutorul opțiunii de Proof of delivery și crește cu până la 75% productivitatea curierilor.
Evită confuziile sau pierderile și elimină nemulțumirile clienților cu ajutorul soluției de monitorizare livrări.
Aplică rapid și ușor pe colete etichete cu coduri de bare sau RFID și scanează de fiecare dată când un pachet a fost livrat.


Implementează o soluție completă: etichete, coduri de bare sau sisteme GPS, cu scanere de dimensiuni reduse și sistem software de urmărire.

Începe procesul de transformare digitală

Soluții pentru vânzări și distribuție (DSD)

Coordonează echipa de pe teren și activitatea de la birou cu o soluție care te ajută să planifici sarcinile zilnice și să actualizezi datele despre produse, targeturi sau promoții.
Colaborează mai ușor cu producătorii și distribuitorii și oferă-le informații în timp real pentru a maximiza rezultatele din teren.
Elimină greșelile agenților de vânzări și ale distribuitorilor cu ajutorul opțiunilor de verificare clienți, verificare stocuri, prețuri etc.
Colectează informații de pe teren direct în soluția de vânzări și folosește-le ca să optimizezi profitabilitatea business-ului.

Soluții de control a depozitului (WCS)

Gestionează și coordonează benzile automatizate cu un Warehouse Control System, care îți permite să aloci sarcini operatorilor și să setezi alerte pentru a asigura volumul de lucru.
Trimite informații direct către mașini și echipamente pentru a sorta, împacheta și livra mai rapid.
Determină cele mai eficiente rute pentru ca operatorii din depozite să proceseze mai multe comenzi.


Economisește timpul operatorilor care pot comunica direct, cu ajutorul echipamentelor speciale, către Warehouse Control System în timp ce performează alte acțiuni cu ajutorul mâinilor.

camion

Soluții de monitorizare transport cargo

Monitorizează transporturile de marfă și rezolvă problemele apărute în timp real.
Verifică în ce condiții este transportată marfa și unde se află cu ajutorul senzorilor montați pe paleți.
Comunică mai ușor puncte de reper, schimbări de rute sau informații critice pentru transport marfă.
Trimite alerte în timp real și comunică instant transportatorilor orice situație neprevăzută.

Soluții de management a transporturilor (TMS)

Alege o soluție de gestionare a flotei auto și a transporturilor pentru a planifica eficient rutele și pentru a crește acuratețea livrărilor.
Comunică în timp real cu șoferii, tehnicienii, managerii și distribuitorii implicați pentru a elimina erorile și pierderile..
Verifică disponibilitatea transporturilor, planifică rute, optimizează trasee și scade costurile generale având mai multă vizibilitate asupra tuturor proceselor.

Curierul transmite in timp real informatii despre activitatea sa

Soluții de monitorizare curierat

Creează-ți propria soluție de monitorizare curierat care să eficientizeze activitatea.
Monitorizează activitatea curierilor pentru a elimina timpii morți și întârzierile cauzate de munca manuală, pe hârtie.
Stochează digital toate informațiile din interacțiunea cu clientul pentru a elimina erorile sau preluarea incorectă a datelor.
Scaleză soluția în funcție de nevoile afacerii tale și asigură-te că ai controlul asupra expedițiilor.

Întrebări frecvente legate de software logistică și transporturi

Consultanță specializată
Lucrăm împreună cu tine ca să treci prin procesul de digitalizare cât mai ușor. Alegem împreună soluțiile de care ai nevoie, ținând cont de industrie și planurile de creștere.
Plan de optimizare
Folosim know-how-ul și experiența din practică pentru a găsi sistemul optim pentru tine. Asamblam soluțiile hardware & software și alegem producătorii pornind de la bugetul tău.

Manager de cont
Ai la dispoziție un manager de cont specializat pe verticala ta de business. Acesta cunoaște istoricul contului, cunoaște soluția folosită și vei fi în contact direct cu el pentru a rezolva orice situație.

Specialiști calificați
Vei interacționa cu consultanți certificați, cu o vastă experiență în dezvoltarea de soluții AIDC & POS, renumiți în piață pentru proactivitate și nivelul de expertiză.

Suntem alături de tine telefonic și online 24/7 și ne deplasăm direct pe teren, de fiecare dată când ai nevoie de susținere tehnică pentru a integra soluțiile propuse.
Instalare
Primești sprijin profesional pentru instalarea echipamentelor, oriunde în țară, pentru a ne asigura că înțelegi perfect soluțiile propuse și îți ușurează la maximum activitatea zilnică.
Mentenanță
Poți opta oricând pentru un abonament de suport tehnic prin care ai mereu la dispoziție un specialist gata să intervină pentru sesiuni de întreținere, customizări, testări, resetări sau training-uri complexe.
Service autorizat
Primești un diagnostic și o soluție rapidă la orice problemă apărută. Ai acces la parteneriate strategice cu principalii producători din industrie (Zebra, Citizen, Honeywell, Datalogic) și poți beneficia de contracte speciale de extindere a garanției.

Programează o sesiune de consultanță