Despre noi

Despre IT Genetics

IT Genetics este alegerea permanenta a companiilor care cauta performanta. Fondata in 2007, IT Genetics este lider in furnizarea si integrarea de solutii IT profesionale potrivite oricarui business, in Romania, Ungaria si Bulgaria.

De la inceput, principala noastra misiune este facem tehnologia accesibila tuturor. De aceea, evaluam corect provocarile avute de clienti pentru a oferi solutiile hardware si software adecvate in functie de nevoile companiilor, pentru ca tu, ca antreprenor, sa obtii rezultate mai mari cu un efort mai mic.

Avem 13 ani de expertiza in furnizarea de echipamente si software si integrarea de solutii pentru retail, HoReCa, transport, logistica, productie, pharma si sanatate, educatie, banking si alte industrii atat in Romania, cat si pe piete internationale. Create pentru a optimiza si automatiza procesele de lucru, solutiile noastre sunt personalizate dupa specificul activitatii si necesitatile companiei, astfel incat efectele benefice sa fie vizibile imediat.

Prin gradele inalte de parteneriat oferite de mai importanti producatori internationali, Zebra, Brother, Honeywell, Datalogic, Elo, Star Micronics, SATO si altii, avem acces permanent la cele mai moderne echipamente si solutii inovatoare, gandite pentru ca business-ul tau sa atinga un noul nivel de performanta.

Valorile noastre

Ca orice organizatie open mind, avem anumite valori in care credem, care ne reprezinta si dupa care ne ghidam in activitatea zilnica.

Ne dorim succesul. Dar suntem constienti ca-l putem avea doar prin indrazneala si optimism.
Ne mobilizam toata energia pentru a ne implini si avem puterea de a obtine ceea ce ne dorim.

Integritatea, etica, moralitatea si increderea ne caracterizeaza. Pentru ca ne respectam intotdeauna cuvantul.

Incercam mereu sa venim cu ceva nou in segmentul de piata in care activam. La noi veti gasi mereu produse in exclusivitate sau pentru prima data in Romania.

Suntem hotarati si implicati in ceea ce facem. Muncim cu daruire si responsabilitate stiind ca doar astfel ne atingem scopul.

Exigentele nostre sunt ridicate si avem ambitia de a fi printre cei mai buni.
Ne cunoastem valoarea si vrem sa fim recunoscuti pentru valoarea noastra.
Suntem realisti si stim ca succesul trebuie masurat la fiecare pas pe care il facem spre el.

Tratam lucrurile cu daruire, sinceritate, implicare, constiinciozitate. Facem ceea ce promitem, suntem constanti in a nu ne dezamagi partenerii.

Evolutie

Constant, in fiecare an, am evoluat ca business, ca mentalitate, ca cifra de afaceri, ca numar de clienti, ca numar de parteneri, eforturile neintrerupte in acest sens fiind facute pentru a ne apropia si mai mult de asteptarile pe care clientii le au de la noi.

2011 - 350.000 €
7%
2012 - 650.000 €
13%
2013 - 1.300.000 €
25%
2014 - 1.800.000 €
35%
2015 - 2.500.000 €
47%
2016 - 3.500.000 €
57%
2017 - 4.700.000 €
68%
2018 - 5.600.000 €
78%
2019 - 6.800.000 €
89%

Parteneriate

Solutiile din portofoliul nostru sunt construite prin parteneriate solide cu companii precum Star Micronics, Zebra, Brother, Honeywell, Datalogic sau Citizen.

Datacard Authorised Partner Plus
Evolis