Despre noi

Despre IT Genetics

IT Genetics, companie cu capital 100% romanesc, prezenta pe piata din Romania de peste 10 ani, este integrator de sisteme in domeniul identificarii automate, colectarii de date (AIDC) si punctelor de vanzare (POS).

Istoria companiei a inceput in prima parte a anului 2007 cand Stefan Axinte si Liviu Sima, parteneri fondatori, au decis sa transpuna intr-un business pasiunea pentru tehnologie, punand bazele unei afaceri care sa ajute companiile sa isi optimizeze activitatea.

Compania a aparut pe piata din necesitatea firmelor de a-si eficientiza procesele operationale ingreunate, serviciile oferite de IT Genetics rezolvand problemele cu care se confruntau acestea de ani buni. Prin serviciile pe care le ofera clientilor, compania livreaza si implementeaza solutii fiabile, adaptate nevoilor curente si viitoare, optimizand constant beneficiile obtinute de catre clienti.

De la infiintare compania s-a dezvoltat constant, iar calitatea ireprosabila a serviciilor oferite a fost un criteriu decisiv pentru care mari producatori renumiti la nivel international, precum Zebra, Brother, Citizen, Honeywell, au ales sa ne ofere diferite grade de parteneriat.

Valorile noastre

Ca orice organizatie open mind, avem anumite valori in care credem, care ne reprezinta si dupa care ne ghidam in activitatea zilnica.

Ne dorim succesul. Dar suntem constienti ca-l putem avea doar prin indrazneala si optimism.
Ne mobilizam toata energia pentru a ne implini si avem puterea de a obtine ceea ce ne dorim.

Integritatea, etica, moralitatea si increderea ne caracterizeaza. Pentru ca ne respectam intotdeauna cuvantul.

Incercam mereu sa venim cu ceva nou in segmentul de piata in care activam. La noi veti gasi mereu produse in exclusivitate sau pentru prima data in Romania.

Suntem hotarati si implicati in ceea ce facem. Muncim cu daruire si responsabilitate stiind ca doar astfel ne atingem scopul.

Exigentele nostre sunt ridicate si avem ambitia de a fi printre cei mai buni.
Ne cunoastem valoarea si vrem sa fim recunoscuti pentru valoarea noastra.
Suntem realisti si stim ca succesul trebuie masurat la fiecare pas pe care il facem spre el.

Tratam lucrurile cu daruire, sinceritate, implicare, constiinciozitate. Facem ceea ce promitem, suntem constanti in a nu ne dezamagi partenerii.

Evolutie

Constant, in fiecare an, am evoluat ca business, ca mentalitate, ca cifra de afaceri, ca numar de clienti, ca numar de parteneri, eforturile neintrerupte in acest sens fiind facute pentru a ne apropia si mai mult de asteptarile pe care clientii le au de la noi.

2011 - 350.000 €
7%
2012 - 650.000 €
13%
2013 - 1.300.000 €
27%
2014 - 1.800.000 €
38%
2015 - 2.500.000 €
53%
2016 - 3.500.000 €
74%
2017 - 4.700.000 €
99%

Management

Liviu Mihai Sima
Managing Partner

Am pornit IT Genetics cu gandul ca putem ajuta companiile sa isi optimizeze si sa isi dezvolte activitatea, sa devina mai performante. Credem ca tehnologia are puterea de a transforma si imbunatati procesele din fiecare business, aducand astfel timp si eficienta celor care le opereaza.
Din acest motiv, noi, la IT Genetics, suntem pasionati de tehnologie. Ne-am dezvoltat in jurul acestei pasiuni si astfel ajutam multe companii sa progreseze tehnologic oferind solutii profesionale, personalizate pentru fiecare tip de aplicatie.
Depunem eforturi pentru a crea cea mai buna experienta posibila pentru clientii nostri si pentru a le depasi asteptarile. Expertiza noastra este identificarea si urmarirea datelor pentru vizibilitate si transparenta in mediul enterprise, dar satisfactia clientului este cea care ne bucura si acesta este criteriul dupa care ne masuram succesul.
Va multumesc pentru increderea in noi!

Dinamismul, tehnologia si inovatia au stat la baza companiei IT Genetics din primul an de activitate si pana in prezent.
De-a lungul timpului am inteles ca business-urile si cerintele sunt diferite, iar solutiile pe care le oferim trebuie sa fie si ele diferite, adaptate nevoilor clientului.
Suntem convinsi ca produsele si serviciile pe care le oferim sunt un punct de sprijin in actiunile si eforturile depuse de companii pentru imbunatatatirea constanta a activitatii si pentru cresterea productivitatii.

Stefan Axinte
Managing Partner

Parteneriate

Solutiile din portofoliul nostru sunt construite prin parteneriate solide cu companii precum Star Micronics, Zebra, Brother, Honeywell, Datalogic sau Citizen.

Datacard Authorised Partner Plus
Evolis