Transformă-ți viziunea în realitate

cu servicii complete pentru optimizarea afacerii.

arrow-down
ani experiență
experți
țări

Servicii personalizate de consultanță și suport tehnic care sporesc performanța companiei.

Grafice

Consultanță specializată

Echipele de specialiști IT Genetics combină expertiza tehnică cu o cunoaștere profundă a pieței, astfel încât pot să identifice corect, de la început, nevoile fiecărui partener.
Consultanții noștri sunt specializați în funcție de verticale de business și cunosc în detaliu provocările fiecărei industrii.
Suntem alături de partenerii noștri pe tot parcursul procesului: de la identificarea nevoii, stabilirea soluției, implementare, training specializat, evaluarea rezultatelor și mentenanță pe termen lung.

Soluții software „la cheie” sau personalizate

Rămâi competitiv pe o piață în continuă schimbare implementând o soluție software pentru maximizarea performanțelor.

Pornind de la obiectivele stabilite, soluțiile IT Genetics oferă servicii integrate de analiză, proiectare, dezvoltare și implementare pentru asigurarea succesului fiecărui proiect.

Poți alege o soluție predefinită care să poată fi implementată foarte rapid sau o variantă customizată care să raspundă particularitatilor si exigentelor business-ului tău.

Suport tehnic și service autorizat

Consultanții noștri sunt certificați de către producătorii cu care colaborăm și dețin o vastă experiență în implementarea de soluții AIDC&POS.
Suntem disponibili 24/7 pentru a ne ajuta clienții să rezolve orice situație care ar putea să le pună în pericol sau să le încetinească activitatea.
Asigurăm asistență și service chiar la sediul companiei tale, deoarece tehnicienii noștri deservesc tot teritoriul României.

Închiriere echipamente

Atinge-ți obiectivele de business folosind echipamentele de care ai nevoie, fără să fie nevoie să faci investiții majore, care să îți reducă rentabilitatea business-ului.
Închiriază și folosește pentru proiectele speciale echipamente profesionale, de ultimă generație, de la producători de renume.
Aprobarea cererii de inchiriere se face rapid, iar produsele sunt livrate gratuit la punctul tău de lucru.

Întrebări frecvente legate de serviciile business to business de consultanță și optimizare logistică și operațiuni

Consultanță specializată
Lucrăm împreună cu tine ca să treci prin procesul de digitalizare cât mai ușor. Alegem împreună soluțiile de care ai nevoie, ținând cont de industrie și planurile de creștere.
Plan de optimizare
Folosim know-how-ul și experiența din practică pentru a găsi sistemul optim pentru tine. Asamblam soluțiile hardware & software și alegem producătorii pornind de la bugetul tău.

Manager de cont
Ai la dispoziție un manager de cont specializat pe verticala ta de business. Acesta cunoaște istoricul contului, cunoaște soluția folosită și vei fi în contact direct cu el pentru a rezolva orice situație.

Specialiști calificați
Vei interacționa cu consultanți certificați, cu o vastă experiență în dezvoltarea de soluții AIDC & POS, renumiți în piață pentru proactivitate și nivelul de expertiză.

Suntem alături de tine telefonic și online 24/7 și ne deplasăm direct pe teren, de fiecare dată când ai nevoie de susținere tehnică pentru a integra soluțiile propuse.
Instalare
Primești sprijin profesional pentru instalarea echipamentelor, oriunde în țară, pentru a ne asigura că înțelegi perfect soluțiile propuse și îți ușurează la maximum activitatea zilnică.
Mentenanță
Poți opta oricând pentru un abonament de suport tehnic prin care ai mereu la dispoziție un specialist gata să intervină pentru sesiuni de întreținere, customizări, testări, resetări sau training-uri complexe.
Service autorizat
Primești un diagnostic și o soluție rapidă la orice problemă apărută. Ai acces la parteneriate strategice cu principalii producători din industrie (Zebra, Citizen, Honeywell, Datalogic) și poți beneficia de contracte speciale de extindere a garanției.

Programează o întâlnire