Ai aplicat pentru Programul de digitalizare a IMM?

Echipa de specialiști IT Genetics te poate ajuta cu alegerea soluțiilor și echipamentelor potrivite pentru digitalizarea afacerii tale.

1.

Completează formularul de Solicitare consultanță

2.

Un specialist IT Genetics va lua legătura cu tine pentru a stabili o întalnire

3.

Stabiliți împreună soluțiile și echipamentele potrivite pentru digitalizarea afacerii tale

eCommerce

Retail

Producție

HoReCa

Supply Chain

Exemplu pachet digitalizare IMM ~10 000 EUR

Retail & eCommerce

Exemplu pachet digitalizare IMM ~ 30 000 EUR

Retail & eCommerce

Exemplu pachet digitalizare IMM ~ 45 000 EUR

Productie

Tehnician Zebra

Programează o sesiune de consultanță

* IT Genetics oferă servicii de consultanță pentru identificarea soluțiilor tehnice și echipamentelor hardware TIC, echipamentelor pentru automatizări și robotică integrate cu soluții digitale, precum și servicii de instalare și configurare, eligible pentru finanțare prin intermediul Programului pentru digitalizarea IMM-urilor (PNRR C9).

NU oferim consultanță pentru accesarea de fonduri de finanțare PNNR sau orice alte tipuri de fonduri.

De ce să alegi IT Genetics?

Avem peste 15 ani de experiența în integrarea de soluții de digitalizare pentru Retail, HoReCa, transport, Ecommerce, logistică, producție, IT și multe altele.

Specialiștii noștri au o experiență extensivă în optimizarea și automatizarea procesele de lucru, iar soluțiile noastre sunt personalizate după specificul și potențialul de absorbție al fiecărui client.

Avem o abordare globală și știm cum să lucrăm cu business-urile din portofoliul nostru astfel încât orice soluție implementată să fie una eficientă pentru a obține cele mai bune rezultate cu un efort minim.

Am dezvoltat parteneriate puternice cu cei mai importanți jucători din domeniul tehnologic pentru a putea oferi întotdeauna soluții complete, care să răspundă celor mai variate cerințe