Sarbatorim 13 ani norocosi alaturi voi

header postare blog 13 ani aniversare ITG

Pe 8 martie, am implinit 13 ani de activitate pe piata piata DC/POS (Data Capture/Point of Sale. Cum am devenit lideri in furnizarea de echipamente si solutii complete de business, ne dorim sa marcam aceasta zi speciala cu voi, clientii nostri alaturi de care am reusit aceasta performanta.

In acesti ani am investit constant in inovare si in dezvoltarea unor solutii complete care sa ne ajute sa ne indeplinim misunea pe care ne-am asumat-o la inceputul acestui drum: aceea de a sustine orice client sa isi optimizeze afacerea.

Astazi este o zi speciala pentru noi si o zi norocoasa pentru voi: pentru cei 13 ani de activitate, oferim 13% discount la consumabile Zinta, pe care le poti folosi pana pe 31 mai 2020. Vezi aici regulamentul campaniei noastre.

Printre proiectele pe care le-am dezvoltat in acesti ani si de care suntem mandri se numara:

  • solutia Warehouse Management System, pentru gestionarea eficienta a depozitelor. Este un sistem ideal pentru automatizarea fluxulului de aprovizionare/receptie, depozitare, colectare si livrare a produselor.
  • solutia Foork, ideala pentru companiile care vor sa simplifice si sa eficientizeze procesul de comandare a meniurilor sau produselor pentru masa de pranz pentru angajati. Sistemul Fook, format din componente hardware si programe software, ajuta companiile sa micsoreze costurile pentru catering si sa reduca timpul petrecut de angajati in pauza de pranz.
  • solutia EventsClip pentru gestionarea eficienta a evenimentelor intr-o singura aplicatie; EventsClip este simplu si usor de folosit pentru eficienta maxima inaintea si in timpul evenimentelor – vinzi bilete electronice, inregistrezi participantii, inserezi si aduni date importante, scanezi bilete la intrare.
  • lansarea aplicatiei de mobil ITGStore.ro, singura aplicatie pentru retailul B2B, disponibila gratuit in Google Play si App Store, care va vine in ajutor atunci cand vreti sa comandati produsele necesare rapid si simplu
  • extinderea expertizei romanesti dincolo de granite, intrand pe pietele din Ungaria (2018) si Bulgaria (2019)

Pentru perioada viitoare, ne propunem sa investim in noi solutii software care sa simplifice activitatea si sa creasca eficienta din fiecare companie cu acelasi numar de angajati.

Iti multumim pentru ca esti alaturi de noi!

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments