IT Genetics ramane alaturi de partenerii sai in contextul Covid-19!

IT-Genetics-ramane-alaturi-de-partenerii-sai-in-contextul-Covid-19

Dragi parteneri IT Genetics,

In aceasta perioada dificila, pentru noi este prioritara protejarea sanatatii si sigurantei angajatilor, clientilor si partenerilor cu care colaboram.

Am monitorizat constant situatia creata de raspandirea coronavirusului si ne-am îngrijit ca toate masurile de precautie pentru echipa noastra sa fie implementate rapid. Am luat masuri de protectie si preventie, atat pentru personalul care lucreaza în depozit, cat si pentru colegii din birouri pentru care am introdus sistemul lucrului de acasa, pana la ameliorarea situatiei.

Raspandirea COVID-19 este ingrijoratoare pentru noi toti, asa ca dorim sa va asiguram ca am aplicat toate masurile care se impun pentru a putea gestiona toate cererile venite din partea dumneavoastra cu rapiditate si in siguranta.

Am instituit noi proceduri pentru dezinfectarea permanenta a punctelor noastre de lucru si a masinilor de transport, unde sunt igienizate toate suprafetele de contact. Toti colegii din echipa IT Genetics sunt informati cu regularitate despre masurile aplicate si despre prevederile legale, astfel încat sa fie la randul lor responsabili în privinta respectarii normelor de igiena si a distantei sociale.

Pentru a trece cu bine peste aceasta perioada, va recomandam cu caldura sa urmati sfaturile specialistilor, ale autoritatilor si sa va informati corect numai din surse oficiale: site-ul Ministerului Sanatatii, Ministerului Afacerilor Interne, Organizatiei Mondiale a Sanatatii, portalul în limba romana dedicat raspunsului Comisiei Europene cu privire la COVID-19.

Si noi vom urmari indeaproape evolutia situatiei generate de epidemia de coronavirus si vom integra toate recomandarile oficiale in procedurile noastre de lucru.

Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi si va dorim multa sanatate, aveti grija de dumneavoastra si de cei dragi!

Stefan AXINTE,

CEO IT Genetics

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments