IT Genetics aduce in portofoliu Ring-Scannerul RS5100

IT Genetics aduce in portofoliu Ring-Scannerul RS5100

Cea mai inovatoare solutie pentru scanarea codurilor de bare este acum disponibila in Romania prin IT Genetics, prin intermediul magazinului online www.itgstore.ro. Scannerul RS5100 pentru deget, lansat recent de Zebra Technologies, a fost creat pentru a imbunatati considerabil eficienta si a elimina erorile umane in activitatile zilnice din depozite, magazine sau centre de distributie.

Cititorul de coduri de bare RS5100 beneficiaza de cea mai avansata tehnologie in categoria de cititoare existente pe piata la nivel mondial. Modern, futurist, dar rezistent, scannerul pentru deget vine cu o serie de avantaje pentru business-uri: simplifica munca angajatilor, creste productivitatea cu pana la 15% si elimina erorile umane. In plus, datorita faptului ca le ofera utilizatorilor mobilitate permanenta, cititorul de coduri de bare creat de Zebra poate fi folosit oriunde, fara sa fie intrerupta activitatea desfasurata la momentul respectiv, cum ar fi mutarea unor produse sau pregatirea unor livrari.

Alte beneficii oferite de scannerul Zebra RS5100

  • Rezista la milioane de folosiri si in medii rigide

A fost creat pentru a rezista la milioane de folosiri (apasare trigger) si implicit in cele mai solicitante medii de depozitare si productie. De asemenea, face fata caderilor multiple pe ciment de la 1,8 metri inaltime, si rostogolirilor de la 0,5 metri. Carcasa speciala permite folosirea la temperaturi de pana la -20 grade Celsius sau+50 grade Celsius.

  • Viteza mare de capturare a codurilor de bare

Tehnologia de scanare PRZM Intelligent Imaging da posibilitatea utilizatorilor sa scaneze coduri de bare 1D, 2D si QR cu foarte mare viteza, indiferent de starea acestora (deteriorate, zgariate, patate, slab imprimate). Lucratorii pot captura coduri de bare chiar daca sunt in miscare.

  • Mod de utilizare ambidextru

Indiferent ca sunt stangaci sau dreptaci, angajatii pot modifica pe loc modul de operare.

  • Asociere cu o singura atingere

Cititorul RS5100-SE4770 poate fi asociat cu un terminal mobil printr-o singura atingere. Nu sunt necesare scanari aditioanle ale unor coduri de bare, configurare manuala a dispozitivelor si sunt eliminate asocierile accidentale cu echipamente din apropiere.

  • Fara interferente Wi-Fi

Dispozitivele Bluetooth pot interfera cu alte dispozitive wireless, insa nu si RS5100-SE4770, astfel ca angajatii vor putea scana si trimite date fara griji.

  • Linie de scanare configurabila

Cu ajutorul cititorului de coduri de bare pentru deget RS5100, poti programa linia de scanare in diverse culori, astfel incat sa coordonezi activitatea lucratorilor prin setarea unei culori pentru fiecare tip de cod de bare scanat.

  • Acumulator de inalta performanta

Un acumulator incarcat in intregime da posibilitatea utilizatorilor sa scaneze cel putin 70.000 de coduri de bare.

  • Comunicare eficienta via Bluetooth

Echiparea cu Bluetooth 4.0 confirma ca RS5100-SE4770 ofera cel mai rapid si eficient energetic mod de comunicare wireless existent in acest moment.

  • Mod de scanare automat

 RS5100-SE4770 scaneaza automat cu ajutorul senzorului de proximitate integrat si a accelerometrului.

Cititorul de coduri de bare pentru deget este compatibil cu terminalele mobile Zebra TC52 si Zebra WT6000 si este disponibil la comanda la pret competitiv pe ITGStore.ro.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments