Liviu Sima inclus in Top 100 tineri manageri din Romania

Liviu Sima inclus in Top 100 tineri manageri din Romania

Liviu Sima, Managing Partner IT Genetics, a fost inclus in catalogul 100 tineri manageri de top din Romania, editia 2014, editat de revista economica Business Magazin. Alaturi de alti 99 de tineri manageri, Liviu Sima face parte din promotia tinerilor manageri de top din 2014.

 

Extras din articolul publicat pe www.bmag.ro:

La 25 de ani, Liviu Sima conduce IT Genetics, un business pornit acum 7 ani si care a ajuns la o cifra de afaceri de 1,4 milioane de euro. Liviu este absolvent al Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti.

Si-a inceput cariera in IT in urma cu noua ani, inca din vremea liceului, cand a inceput sa lucreze ca programator intr-o companie mica de comert IT&C. Pana la terminarea liceului a dezvoltat o pasiune pentru antreprenoriat, astfel incat la 18 ani, dupa absolvire, a infiintat cu un prieten IT Genetics.

Compania a inceput de la zero, ca dezvoltator software pentru firme mici, si datorita colaborarilor pe care le-a avut a ajuns astazi unul dintre cei mai importanti furnizori locali de solutii de identificare automata, colectare de date si puncte de vanzare. Cu 12 angajati si afaceri de 1,4 milioane de euro in 2013, compania se afla in crestere pentru al saptelea an consecutiv, cu aproximativ 100% de la an la an, si tinteste o cifra de afaceri de 3 milioane de euro pentru 2014.

Sub conducerea lui Liviu Sima compania si-a extins afacerile gradual si a ajuns sa incheie parteneriate directe cu producatori importanti precum STAR Micronics, Zebra si Motorola. Cea mai mare provocare din cariera antreprenorului a fost sa se dezvolte astfel incat sa devina un jucator important pe piata locala de DC/POS, unde concureaza cu companii care au o vechime de peste 15 ani.

“Vrem sa fim in fiecare clipa cea mai buna alegere pentru clientii si partenerii nostri. Pentru asta trebuie sa fim in permanenta dinamici, inventivi si eficienti”, spune Liviu Sima. “Imi doresc sa cresc aceasta companie prin care sa dau un exemplu si incredere tinerilor ca se poate reusi in business in Romania plecand de la zero.”

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments