IT Genetics devine Zebra Associate Partner!

IT Genetics devine Zebra Associate Partner!

Pentru ca suntem dedicati solutiilor profesionale de imprimare etichete, carduri si imprimare mobila iar acest domeniu ne-a atras inca de la inceput, am decis ca ne dorim sa atingem cel mai inalt grad de parteneriat existent la Zebra pentru acest segment si va aducem la cunostinta pe aceasta cale ca am reusit sa obtinem un nou pas inainte!

Incepand cu luna ianuarie 2014 suntem parteneri Zebra Associate Partner, un nivel de parteneriat care a venit ca un rezultat firesc al eforturilor noastre comune depuse pe intreg parcursul anului trecut de catre intreaga echipa in vederea promovarii active si implementarii solutiilor de printare de la Zebra Technologies in cadrul a cat mai multe companii din Romania si tari invecinate precum Bulgaria si Rep. Moldova.

Dorim pe aceasta cale sa ne mentinem statutul de parteneri de incredere Zebra Technologies, capabili sa livreze si sa implementeze solutii fiabile, adaptate nevoilor curente dar si a celor viitoare, optimizand la maximum beneficiile pe care clientii nostri le pot obtine utilizand solutiile de etichetare si imprimare carduri Zebra.

Statutul de Zebra Associate Partner ne permite accesul la o serie de beneficii menite sa vina prin intermediul nostru in sprijinul clientilor, permitandu-ne sa oferim solutii fiabile si implementari mai rapide si de success.

Suntem parteneri Zebra Technologies din anul 2009 si detinem competentele si experienta necesare implementarii de proiecte ce au la baza tehnologii Zebra. Putem gasi impreuna cele mai bune variante de implementare care sa raspunda nevoilor dumneavoastra de business si va acordam suportul necesar in utilizarea acestora.

Let us optimize you!

—-

IT Genetics este integrator de sisteme in domeniul identificarii automate, colectiei de date (AIDC) si punctelor de vanzare (POS). Utilizand aplicatii de colectare a datelor cu ajutorul tehnologiei codurilor de bare si a identificarii prin radiofrecventa (RFID) precum si solutii hardware de la lideri globali din industrie livram si implementam solutii fiabile, adaptate nevoilor curente dar si a celor viitoare, optimizand la maximum beneficiile pe care clientii nostrii le obtin.

IT Genetics a inceput activitatea pe pietele de Auto ID / Data Capture / POS din Romania in anul 2007, identificand oportunitatile de livrare a unor solutii eficiente, care pot sa optimizeze procesele operationale ingreunate si sa rezolve problemele cu care se confrunta companiile.

Zebra Technologies este un lider global respectat pentru inovatie si fiabilitate. Acesta ofera o suita intreaga de tehnologii ce permit clientilor sa implementeze solutii eficiente si inteligente.

Portofoliul vast de imprimante Zebra pentru etichete, coduri de bare, bonuri, chioscuri si RFID, precum si consumabilele aferente dau o voce digitala activelor, oamenilor si tranzactiilor, ceea ce ofera o mai mare vizibilitate a informatiilor in misiuni critice. Zebra ofera solutii de printare a codurilor de bare inovatoare si fiabile si solutii de imprimare etichete de specialitate pentru companii si guverne din peste 90 de tari din lume. Cu peste 30 de ani de experienta si aproape trei milioane de imprimante vandute, Zebra este producatorul de incredere pentru mai mult de 90% din companiile Fortune 500.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments