IT Genetics devine Zebra Premier Business Partner

Header articol blog ITG grad de parteneriat Zebra Technologies

IT Genetics, integrator de sisteme in domeniul identificarii automate, colectarii de date (AIDC) si punctelor de vanzare (POS), a devenit Zebra Premier Business Partner, cel mai inalt grad de parteneriat oferit de Zebra Technologies.

Pentru ca suntem dedicati solutiilor de identificare automata si colectare de date si acest domeniu ne-a atras inca de la inceput, am decis ca ne dorim sa atingem cel mai inalt grad de parteneriat existent la Zebra pentru acest segment. Noul grad de parteneriat a fost oferit ca o recunoastere a eforturilor depuse constant de catre IT Genetics in activitatea zilnica.

Prin acest grad de parteneriat care ne-a fost acordat de catre Zebra Technologies, lider global in productia de solutii de vizibilitate enterprise, ne-am asumat ca vom oferi clientilor, ca si pana acum, cele mai bune solutii de crestere a producativitatii si cele mai eficient suport pentru optimizarea afacerilor.

Efectele acestui parteneriat se vor transpuse in beneficii pentru business-ul Dumneavoastra, precum: prioritate in obtinerea celor mai noi produse lansate de Zebra, preturi preferentiale, produse permanent in stoc si livarea rapida a celor disponibile la comanda, suport tehnic extins pentru echipamente.

Despre IT Genetics:

Cu o experienta de 10 ani pe piata din Romania in domeniul AIDC & POS, IT Genetics este distribuitor de echipamente de la producatori globali consacrati si furnizor de sisteme integrate, menite sa eficientizeze procesele operationale ingreunate, sa optimizeze activitatea si productivitatea companiilor. Pe site-ul IT Genetics clientii vor descoperi un portofoliu de solutii hardware si software cu o paleta larga de aplicabilitate (solutii de tiparire si etichetare, de urmarire si scanare, de identificare si control al accesului, solutii POS si de infrastructura wireless).

Misiunea IT Genetics este de a oferi firmelor solutii personalizate, create special pentru a satisface cele mai variate nevoi si pentru a raspunde celor mai exigente cerinte in domeniul punctelor de vanzare, al identificarii si colectarii automate de date.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments