IT Genetics are un nou CEO: Adriana Arhire

header postare blog ITG are un nou CEO

Adriana Arhire este noul Chief Executive Officer al IT Genetics, principalul distribuitor si furnizor al solutiilor IT destinate automatizarii si eficientizarii proceselor din companii ce detin linii de lucru complexe si activitati in domeniile retail, ecommerce, farma, horeca, logistica & transport, productie, institutii publice). Din aceasta rol, Adriana va extinde  activitatea companiei, avand ca obiectiv dublarea cifrei de afaceri prin extinderea portofoliului de solutii si clienti.

Noul CEO, Adriana, are o experienta de peste 20 de ani in industria IT si o experienta solida in automatizarea si eficientizarea proceselor pe o varietate de domenii de activitate. Aceasta a ocupat in ultimii 9 ani functia de Director de Vanzari in echipa Smart ID Dynamics, iar in ultimii 3 ani functia de Deputy General Manager.

Adriana este persoana potrivita pentru a conduce IT Genetics in viitor, avand in vedere experienta vasta in domeniul nostru de activitate si capacitatea dovedita de a obtine rezultate in cea mai mare piata a noastra – automatizarea proceselor in interiorul companiilor.

Suntem pe o traiectorie de crestere sustinuta la IT Genetics si suntem bine pregatiti pentru a continua sa construim bazandu-ne pe impulsul puternic pe care il avem. Sunt deopotriva bucuros si mandru ca Adriana va conduce compania noastra si sunt incantat sa lucrez cu ea si cu intreaga noastra echipa de management. Am incredere ca va fi o tranzitie de succes catre urmatoarea faza de crestere si leadership a IT Genetics, pe piata.” a declarat Liviu Sima, co-fondator IT Genetics.

“Cooptarea Adrianei Arhire in echipa vine ca un pas normal in dezvoltarea continua a companiei. Experienta in afaceri si orientarea catre inovatie sunt esentiale pentru a conduce un business atat de dinamic precum este IT Genetics si consider ca Adriana are toate calitatile pentru acest post.

La finalul unui an 2020 deosebit de provocator din toate punctele de vedere, creionam planuri noi de business pentru un 2021 extraordinar, cu multe surprize placute pentru partenerii nostri de afaceri.” a declarat Stefan Axinte, co-fondator IT Genetics.

Cu suportul Adrianei, compania isi va consolida pozitia in piata si isi va dezvolta portofoliul de clienti locali, urmarind in acelasi timp dezvoltarea si expansiunea prezentei IT Genetics pe pietele din Ungaria si Bulgaria.

Multumesc pentru increderea acordata si pentru rolul strategic oferit. Sunt onorata sa lucrez alaturi de colegi talentati si entuziasti. IT Genetics este un business frumos si provocator. Prioritatea mea, alaturi de actionari si echipa de management, este de a continua cresterea si dezvoltarea organica a companiei si avem toata determinarea pentru a ne atinge obiectivele stabilite.” a declarat Adriana Arhire, noul CEO al IT Genetics.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments