De anul acesta, suntem TSC Auto ID Technology Gold Partner

header postare blog TSC Power Partner gold

IT Genetics continua procesul de consolidare a pozitiei in piata, drept unul dintre putinii distribuitori de echipamente si solutii marca TSC din Romania. Incepand de anul acesta, devine partener GOLD al TSC Auto ID Technology.

Acest nou parteneriat se transpune in avantaje exclusive pentru clientii IT Genetics: accesul la instrumente si resurse dedicate cresterii afacerilor, prioritate pentru achizitionarea produselor nou lansate, produse permanent in stoc si livrare rapida, garantii extinse ale produselor si suport tehnic de vanzari si marketing pentru personalizarea produselor si serviciilor.

“Tranzitia spre un parteneriat de tip GOLD in relatia cu TSC este absolut fireasca dupa o colaborare extrem de benefica de cativa ani. Ne bucuram ca putem anunta acest lucru inainte de finalul anului 2020 pentru ca ne doream mult sa putem sustine toti clientii IT Genetics cu oferte bune si suport exceptional pentru produse si solutii de AUTO-ID care, cu siguranta, le vor sustine planurile de crestere pentru 2021”, Liviu Sima, Managing Partner IT Genetics

Despre TSC Auto ID Technology

TSC Auto ID Technology este o companie specializata in cercetarea, dezvoltarea, fabricarea si comercializarea de imprimante termice.

Fie ca este vorba de imprimante desktop, industriale, mobile sau de accesorii si consumabile, produsele TSC se remarca prin designul lor usor de utilizat, functionarea stabila si durabilitatea in timp.

Atuurile TSC Auto ID Technology sunt capacitatea de inovatie si experienta bogata in industrie care, alaturi de asistenta tehnica completa, adauga valoare produselor companiei.

Despre IT Genetics

IT Genetics este lider in distributia de echipamente si solutii menite sa eficientizeze procesele operationale din cadrul companiilor si sa optimizeze activitatea acestora in domenii precum retail, e-commerce, farma, horeca, logistica & transport, productie si institutii publice.

Misiunea IT Genetics este de a oferi firmelor solutii personalizate, care pot satisface cele mai variate nevoi si raspund celor mai exigente cerinte in domeniul punctelor de vanzare si identificarii si colectarii automate de date.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments