IT Genetics devine SATO Champion Prestige Partner Program

IT Genetics devine SATO Champion Prestige Partner Program

Pentru dedicarea si seriozitatea de care IT Genetics a dat dovada in cei 10 ani de activitate de cand activeaza pe piata din Romania, producatorul japonez SATO, recunoscut la nivel global drept o companie care comercializeaza tehnologie pentru colectarea de date si printare a diferitelor tipuri de etichete, a recompensat compania noastra cu un grad inalt de parteneriat – Champion Prestige Partner Program.

Programul de parteneriat SATO Prestige are la baza trei niveluri de participare care reflecta randamentul, resursele disponibile si integrarea de solutii AIDC si rasplateste participantii care demonstreaza in mod vadit grade inalte de interes si dedicare la relatia de parteneriat cu SATO. In functie de criteriile indeplinite pentru un anumit nivel de parteneriat, participantii beneficiaza de suportul si avantajele aplicabile acelui nivel.

Champion Prestige Partner Program este nivelul de parteneriat cu care sunt recompensati acei parteneri care au demonstrat o dezvoltare a aptitudinilor, a expertizei in sisteme AIDC si a dedicarii catre extinderea portofoliului de produse SATO.

Despre IT Genetics:

Cu o experienta de 10 ani pe piata din Romania in domeniul AIDC & POS, IT Genetics este distribuitor de echipamente de la producatori globali consacrati si furnizor de sisteme integrate, menite sa eficientizeze procesele operationale ingreunate, sa optimizeze activitatea si productivitatea companiilor. Pe site-ul IT Genetics clientii vor descoperi un portofoliu de solutii hardware si software cu o paleta larga de aplicabilitate (solutii de tiparire si etichetare, de urmarire si scanare, de identificare si control al accesului, solutii POS si de infrastructura wireless).

Misiunea IT Genetics este de a oferi firmelor solutii personalizate, create special pentru a satisface cele mai variate nevoi si pentru a raspunde celor mai exigente cerinte in domeniul punctelor de vanzare, al identificarii si colectarii automate de date.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments