Transformarea digitală în retail: Taste of Asia, ESL-uri, 3 ani și o poveste de succes

Solutia ESL IT Genetics implementata la Taste of Asia, Cluj (1)

Taste of Asia, furnizorul renumit de produse și ingrediente asiatice, cu magazine în Cluj, Timișoara și Iași, a implementat recent soluția de etichete electronice de la IT Genetics, după aproximativ trei ani de consultări cu echipa noastră de specialiști.

Dedicați în menținerea celor mai înalte standarde de calitate și pasionați debucătăria asiatică, Taste of Asia a căutat în mod constant modalități de a îmbunătăți experiența clienților săi, adoptarea soluției de etichete electronice de la IT Genetics marcând un pas strategic în această direcție.

Provocarea

Discuțiile pentru acest proiect au început acum aproximativ trei ani, atunci când clientul a manifestat prima dată interes pentru soluția noastră de etichete electronice. În ciuda entuziasmului inițial, implementarea a fost amânată din cauza lipsei fondurilor necesare.

Știam că partenerul nostru își dorește foarte mult această soluție, însă ca pentru orice altă companie din retail, resursele financiare pot suferi fluctuații în funcție de sezonalitate, tendite sau alți factori externi. Este important să rămânem aproape de clienții noștri, să înțelegem provocările lor și să le oferim soluții flexibile și adaptate nevoilor lor specifice.

Dana Vladutoiu, Key Account Manager

Consultări și colaborare continuă

Timp de trei ani, echipa noastră a menținut un contact constant cu clientul. Colaborarea strânsă ne-a permis să găsim soluții personalizate și să ne asigurăm că, odată ce fondurile vor fi disponibile, implementarea se va desfășura fără probleme.

Soluția de etichete electronice de preț IT Genetics ajunge la Cluj

După trei ani de colaborare și planificare atentă, soluția de etichete electronice oferită de IT Genetics a fost implementată cu succes în cele două magazine Taste of Asia din Cluj, urmând ca în viitorul apropiat, aceeași soluție să fie implementată și în magazinele din Timișoara și Iași.

Beneficiile soluției ESL pentru client:

  • Actualizare în timp real a prețurilor și informațiilor produselor, reducând erorile și economisind timp
  • Reducerea costurilor operaționale prin eliminarea necesității etichetelor de hârtie
  • Experiență îmbunătățită pentru clienți, care primesc informații exacte și actualizate
  • Sustenabilitate prin reducerea consumului de hârtie și a deșeurilor asociate

Soluția de etichete electronice de preț de la IT Genetics va permite retailerului să afișeze prețuri actualizate, oferind astfel o experiență de cumpărături îmbunătățită.

Știm că timpul este ceea ce avem cel mai puțin, de aceea, noi, IT Genetics, îl optimizam și încercăm să facem tehnologia accesibilă clienților în funcție de necesitați. Prin implementarea soluției de etichete electronice, Taste of Asia se bucură de economisirea semnificativă de timp, deoarece actualizările de prețuri și informații pot fi efectuate rapid și eficient.

“Deschiderea unui nou magazin în retail poate fi o provocare majoră, implicând multe resurse, timp și efort. În acest context, soluția de etichete electronice de la IT Genetics a reprezentat un real avantaj. Aceste etichete moderne simplifică actualizarea prețurilor în timp real, reducând erorile și economisind timp prețios pentru personal. De asemenea, contribuie la o imagine modernă și profesională a magazinului, îmbunătățind experiența de cumpărare pentru clienți. Fară soluția de etichete electronice IT Genetics, nu aș fi reușit să deschid atât de repede magazinul cu numărul 2 din Cluj”. Alin Mircea Varga, Managing Partner Taste of Asia

IT Genetics și Taste of Asia: un parteneriat de succes!

Soluțiile IT Genetics sunt create pentru a optimiza și automatiza procesele de lucru, iar fiecare soluție dezvoltată de companie este personalizată după specificul și potențialul de absorbție al clientului.

Prin implementarea soluției de etichete electronice, Taste of Asia își consolidează poziția într-un peisaj concurențial dinamic, oferind clienților o experiență de cumpărături plăcută și eficientă.

Pe măsură ce parteneriatul nostru continuă, ne angajăm să dezvoltăm și să implementăm noi soluții tehnologice care să sprijine creșterea și succesul Taste of Asia. Suntem mândri de realizările obținute împreună și privim cu încredere spre viitor, gata să răspundem provocărilor și oportunităților din industria retailului.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments