Etichete electronice pentru raft:

Schimbi prețurile a peste 15.000 de produse în doar 15 minute.

Mișcările stocurilor, fluctuațiile mari ale cursului valutar sau acțiunile de marketing pe care vrei să le implementezi pentru a-ți eficientiza vânzările necesită de multe ori schimbarea frecventă a etichetelor de preț. Această acțiune consumă timp și resurse, este supusă greșelilor și poate reprezenta un risc pentru afacerea ta. Este suficient ca o singură dată prețul de la raft să difere de cel de la casa de marcat pentru ca un client să acuze comerciantul de rele practici sau chiar să îl reclame autorităților.

Elimină acest risc, optimizează-ți activitatea și fă pasul către o afacere digitalizată. Înlocuiește vechile etichete de hârtie cu o soluție modernă și eficientă: o soluție completă de afisaj electronic al prețurilor.  Aceasta este compusă din: o componentă hardware (etichete electronice, gateway, accesorii de prindere), o componentă software (aplicația de gestionare a schimbării prețurilor) și servicii de implementare și instalare a soluției, plus suport tehnic specializat.

IT Genetics aduce pe piață soluții de etichetare electronică de ultimă generație.

Salvezi timp

Actualizează mii de etichete în doar câteva minute și eliberează-ți angajații de o sarcină repetitivă ce consumă foarte mult timp. Astfel vor putea să se concentreze pe lucuri mai importante ce au un impact imediat asupra business-ului tău.

Modifici toate prețurile în timp real

Poți reduce pierderile aplicând reduceri la stocurile ce se apropie de data de expirare sau poți crește prețurile, maximizând marja de profit, atunci când apar oportunități. O soluție de etichete electronice îți permite să faci toate aceste schimbări, în timp real, cu un singur click.

Elimini erorile de preț

Schimbarea prețurilor devine un proces complet automatizat, în care erorile sunt reduse la 0. Sistemul de afișaj electronic este conectat la ERPul intern al companiei, astfel încât prețurile afișate vor fi întotdeauna cele corecte, fiind corelate cu cele de pe site.

Reduci costurile

Printarea etichetelor presupune un cost continuu, având în vedere că prețurile produselor pot fi schimbate des sau că se pot deteriora. În schimb, etichetele electronice sunt rezistente în timp, având un consum energetic mic și o durată de viață a bateriei de aprox. 10 ani.

Începe procesul de transformare digitală

Oferă flexibilitate afacerii tale și acționează în timp real folosind o soluție completă de afișaj electronic

Strategia de preț este una dintre cele mai importante componente ce asigură succesul unei afaceri. Iar o companie ce dă dovadă de agilitate și își poate adapta rapid prețurile este o companie care va fi mereu cu un pas în fața competiției.

Soluția completă de etichetare electronică asigură companiei tale flexibilitatea necesară pentru a-ți optimiza activitatea și a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite. Schimbarea prețurilor se poate face în 3 moduri:

Manual: din aplicație

Semi-automat: prin cvs sau middleware

Complet automat: prin API

Salvezi timp

Cât timp durează implementarea campaniei de Black Friday într-un lanț de magazine? Dar actualizarea tuturor prețurilor la fiecare schimbare de curs valutar? În funcție de mărimea magazinului și diversitatea stocurilor această operațiune poate dura și câteva zile.

O soluție completă de etichete electronice te ajută să actualizezi mii de etichete în doar câteva minute. Indiferent că ai un singur magazin sau câteva zeci de magazine răspândite în toată țara.

Această automatizare crește productivitatea echipei cu până la 80% și permite angajaților să se concentreze pe activitățile ce contribuie succesul afacerii tale: creșterea vânzărilor și fidelizarea clienților.

Modifici toate prețurile în timp real

Black Friday, oferte de Paște sau Crăciun, happy-hour, produse vedetă în stoc –  o soluție completă de etichete electronice îți permite să implementezi instant orice promoție sau decizie de marketing. Datorită integrării cu ERPul intern, odată ce ai implementat noile prețuri, ele vor fi afișate instant și la raft, într-un singur magazin sau în întregul lanț.

De asemenea, display-ul de înaltă rezoluție al etichetei permite afișarea de conținut personalizat ce va contribui la consolidarea angajamentului clienților tăi. 

Transmiterea datelor este extrem de precisă deoarece întreaga soluție se bazează pe radiofrecvență. Datele sunt transmise initial către un gateway amplasat în magazin, iar acesta comunică ulterior cu serverul central. Astfel, nu sunt necesare cabluri suplimentare sau alte accesorii care să strice aspectul magazinului.

Elimini erorile de preț

Afișarea corectă a prețurilor reprezintă obligația legală a oricărui comerciant. De aceea, orice eroare poate pune în pericol reputația brandului tău și îți poate aduce avertismente sau amenzi de la autorități.

Cea mai sigură alternativă pentru a elimina erorile de preț o reprezintă automatizarea completă a întregului proces. Etichetele electronice de raft sunt conectate la o bază centrală, iar prețurile sunt afișate în timp real, în funcție de codul de produs. Eviți astfel etichetele scrise greșit, inversarea prețurilor între produse asemănătoare sau afișarea unor prețuri neactualizate.

În plus, ești sigur că afișezi întotdeauna același preț pe site și în magazinul fizic. Etichetele electronice de preț permit și afișarea unui cod QR, astfel încât după ce clientul vede și testează produsul în magazin, cu un singur scan poate ajunge direct in pagina de produs de pe site și poate finaliza achiziția acolo.

Reduci costurile

Etichetele de hârtie generează un cost de fiecare dată când sunt actualizate. Hârtia folosită, imprimanta și tonerul necesar, toate acestea reprezintă un cost pe care compania ta îl plătește la fiecare modificare de prețuri.

În schimb, etichetele electronice de prețuri odată instalate rezistă ani îndelungați, cu o mentenanță minimă. Acestea au factor de protecție IP67, ceea ce le face rezistente la impact, la apă și la praf. Pot fi folosite și în medii de lucru extreme, fiind funcționale la temperaturi cuprinse între -25 grade și 40 grade. Iar sistemul antifurt integrat, îți protejează investiția pe termen lung.

De asemenea, odată cu reducerea consumului de hârtie, afacerea ta va fi mult mai sustenabilă și prietenoasă cu mediul înconjurător.

etichete electronice de pret textile
Play Video about etichete electronice de pret ITG
Play Video about etichete electronice de pret

Întrebări frecvente legate de soluția de afișaj electronic

Nu. Soluția este scalabilă, ceea ce înseamnă că poate fi implementată doar pentru câteva produse la care schimbi prețurile mai frecvent, pentru tot magazinul sau pentru un lanț întreg de magazine. Decizia îți aparține.

Există două modalități de instalare a aplicației:

  1. Cumperi licența și ai acces pe viață

  2. Pe baza de abonament, plătind o taxă lunară

În funcție de model, bateria poate dura și până la 10 ani.

Informațiile de pe etichete pot fi adaptate în funcție de specificul produsului sau de promoția existentă. De exemplu, dacă ai anumite produse la happy hour, poți semnaliza acest lucru prin eticheta electronică, astfel încât produsele să fie ușor de identificat de către clienți.

O pană de curent nu va afecta funcționarea etichetelor deoarece acestea funcționează pe bază de baterie.

Programează o sesiune de consultanță