IT Genetics lanseaza prima aplicatie Android pentru comertul electronic B2B

Aplicatia-ITGStore.ro

IT Genetics, unul dintre principalii furnizori de sisteme IT in domeniul identificarii automate, colectarii de date (AIDC) si punctelor de vanzare (POS) si un sustinator al inovarii, lanseaza prima aplicatie mobila pentru dispozitivele Android pentru cumparaturi dedicate 100% segmentului B2B.

Aplicatia, numita ITGStore.ro, integreaza functionalitatile site-ului www.itgstore.ro, are o interfata intuitiva si ofera acces la 10.000 de echipamente profesionale din categoriile cititoare de coduri de bare, imprimante, puncte de vanzare, terminale mobile, infrastructura IT&C si consumabile, dar si la solutii software.

Aplicatia ITGSTore.ro este destinata companiilor din domenii ca retail, transporturi si logistica, HoReCa, pharma&medical, productie, educatie, utilitati si sector public, care vor sa plaseze rapid comenzi oricand, de oriunde. Utilizatorii pot vedea in timp real preturile produselor, disponibilitatea stocului si statusul comenzilor.

“In secolul vitezei si in contextul in care numarul comenzilor de pe telefon creste accelerat, este esential ca si utilizatorii din segmentul B2B sa poata plasa comenzi direct de pe smartphone, oriunde s-ar afla si oricand doresc. Am investit initial in dezvoltarea aplicatiei ITGStore.ro pentru iOS, iar recent am creat versiunea pentru Android si estimam ca intr-un an de zile 15% din comenzile totale vor veni din mobile”, declara Liviu Mihai Sima, managing partner IT Genetics.

Aplicatia ITGStore.ro poate fi descarcata gratuit din magazinele Google Play si App Store. Utilizatorii se pot loga in aplicatie folosind aceleasi date din contul creat pe www.itgstore.ro. Toate comenzile realizate prin aplicatia ITGStore.ro pentru Android sau iOS beneficiaza de transport gratuit pana la finalul anului 2018.

Despre IT Genetics

IT Genetics, companie cu capital 100% romanesc, este o idee de business inceputa de Liviu Mihai Sima la varsta de doar 18 ani, dupa absolvirea liceului, din pasiunea pentru tehnologie si antreprenoriat, in parteneriat cu Stefan Axinte. Lansata in 2007, la inceputul crizei economice in Romania, IT Genetics a reusit sa se impuna pe piata prin dezvoltare organica, inovare si performanta, business-ul crescand cu peste 50% in fiecare an. In 2017, IT Genetics a ajuns la o cifra de afaceri de 4,7 milioane de euro in Romania, compania avand 50 de angajati si oferind solutii pentru mii de clienti, printre care Mega Image, eMag, World Class, Kika, E-Boda, Gealan.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments