IT Genetics organizeaza cea mai mare campanie de Black Friday pentru companii, cu reduceri de pana la 60%

Black-friday

Compania romaneasca IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de identificare automata, colectare de date (AIDC) si puncte de vanzare (POS), organizeaza, pe 16 noiembrie, cea mai mare campanie de Black Friday dedicata segmentului B2B, cu reduceri de pana la 60% la toate produsele din stoc.

Campania de Black Friday 2018 se desfasoara pe platforma e-commerce www.itgstore.ro, unde vor fi disponibile atat produse din categoriile cititoare de coduri de coduri de bare, imprimante, puncte de vanzare, terminale mobile, infrastructura IT&C si consumabile, cat si solutii software, adresate companiilor din retail, transporturi si logistica, HoReCa, pharma, productie, sanatate, educatie, utilitati si sector public.

La editia de anul acesta, IT Genetics ofera in exclusivitate vouchere cu pana la 30% reducere, care pot fi folosite pe o perioada de patru luni pentru achizitia oricarui produs, si discount-uri de 50% la servicii ca suport tehnic pentru solutii, abonament suport telefonic si online si training de utilizare a echipamentelor. De asemenea, clientii beneficiaza de transport gratuit pentru comenzile facute prin aplicatia mobila ITGStore.ro pentru Android si iOS.

“De sase ani consecutiv organizam cea mai mare campanie de Black Friday pentru segmentul B2B. In tot acest timp am observat interesul tot mai crescut al companiilor pentru promotii, in special pentru produse ca imprimante de etichete, cititoare de coduri de bare si cantare electronice. De aceea, anul acesta avem in oferta si vouchere cu discount pentru companiile care vor sa faca orice achizitie oricand au nevoie, nu doar in ziua de Black Friday”, declara Liviu Mihai Sima, managing partner IT Genetics.

Campania de Black Friday 2018 pentru afaceri incepe la ora 07.00, pe 16 noiembrie, pe www.itgstore.ro.

Despre IT Genetics

IT Genetics, companie cu capital 100% romanesc, este o idee de business inceputa de Liviu Mihai Sima la varsta de doar 18 ani, dupa absolvirea liceului, din pasiunea pentru tehnologie si antreprenoriat, in parteneriat cu Stefan Axinte. Lansata in 2007, la inceputul crizei economice in Romania, IT Genetics a reusit sa se impuna pe piata prin dezvoltare organica, inovare si performanta, business-ul crescand cu peste 50% in fiecare an. In 2017, IT Genetics a ajuns la o cifra de afaceri de 4,7 milioane de euro in Romania, compania avand 50 de angajati si servind clienti ca Mega Image, eMag, World Class, Kika, E-Boda, Gealan.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments