Descoperă viitorul semnalizării digitale cu soluțiile Info Kiosk

În contextul digitalizării industriei retail, soluțiile Info Kiosk se poziționează la intersecția dintre tehnologie și nevoile specifice ale clientului. Aceste soluții depășesc barierele mediilor tradiționale și transformă modul în care comunicăm și interacționăm cu publicul țintă.

Info kiosk-urile sunt concepute pentru a rafina experiența consumatorului, optimiza procesele de afaceri și potența oportunitățile de vânzare. Dar ce beneficii îți oferă aceste soluții și ce ar însemna integrarea lor în strategia ta de retail?

Accesarea informațiilor în timp real

Utilizatorii pot accesa informații actualizate în timp real, fără a fi nevoie să aștepte ajutorul personalului sau să consulte surse externe. Interacțiunea cu o soluție tip Kiosk este intuitivă și simplă, ceea ce duce la o experiență plăcută pentru utilizatori și la creșterea satisfacției lor.

Optimizarea activității în zonele aglomerate

Plasate în locațiile strategice dintr-un spațiu comercial, facilitând interacțiunea rapidă și precisă cu clienții, soluțiile tip Kiosk reduc timpii de așteptare și îmbunătățesc experiența de cumpărături.

Personalizarea experienței utilizatorului

Soluțiile Info kiosk pot fi personalizate pentru a oferi conținut și servicii adaptate nevoilor specifice ale utilizatorilor, permițând o comunicare mai eficientă și o segmentare mai precisă a audienței. Se pot adăuga accesorii care pot transforma aceste terminale în soluții extrem de versatile.

Promovarea afacerii

Soluțiile Info kiosk sunt instrumente puternice pentru promovarea și marketing-ul unui brand, produs sau serviciu. Ecranele tactile ale kiosk-urilor permit utilizatorilor să navigheze prin produse, să vizualizeze detalii și videoclipuri explicative sau chiar să efectueze achiziții și să lase informații de contact pentru oferte ulterioare.

Începe procesul de transformare digitală

Optimizează și transformă experiența clienților cu
soluțiile Info Kiosk: eficiență, interacțiune și personalizare

Cu tehnologie avansată și funcționalități inovatoare, soluțiile Info Kiosk transformă experiența de cumpărături și interacțiunea cu clienții într-o călătorie excepțională. De la plasarea rapidă a comenzilor până la accesul instantaneu la informații esențiale, acest sistem inteligent oferă un mod simplu și captivant de a îi ghida pe clienți către achiziția dorită.

ELO IDS 02-Series

Accesarea informațiilor în timp real

Soluțiile Info Kiosk oferă o modalitate eficientă și convenabilă pentru accesarea informațiilor în timp real, reducând timpii de așteptare și simplificând procesele pentru clienți. 

Kiosk-urile pot oferi clienților informații în timp real despre disponibilitatea produselor în magazin. Astfel, clienții pot verifica imediat dacă produsul pe care îl caută este în stoc, evitând timpul și efortul de a căuta în magazin.

Dacă un produs nu este disponibil în magazin, Info Kiosk-urile permit clienților să plaseze rapid comenzi online pentru a-l achiziționa. Aceste comenzi pot fi procesate în timp real, facilitând experiența de cumpărare.

Optimizarea activității în zonele aglomerate:

Sistemele tip Kiosk sunt soluții tehnologice inovatoare care eficientizează activitatea în zone cu flux mare de clienți dacă sunt plasate în locații strategice ale spațiului comercial, facilitând interacțiunea rapidă și precisă cu clienții, reducând timpii de așteptare și îmbunătățind experiența de cumpărături.

Prin intermediul Info Kiosk-urilor, clienții pot căuta rapid și eficient informații despre produse, servicii și promoții disponibile în magazin. 

De asemenea, pot efectua plăți, își pot plasa singuri comenzile, se pot înregistra la evenimente sau programe de loialitate fără a depinde de interacțiunea cu personalul magazinului. Astfel, angajații, se pot concentra asupra activităților de asistență sau consultanță pentru clienți, în loc să se ocupe de sarcini administrative sau repetitive.

Kiosk Metter

Personalizarea experienței utilizatorului

Cu o interfața intuitivă și ușor de utilizat  Kiosk-ul interactiv permite clientilor să se înregistreze sau să se autentifice cu ajutorul cardurilor de fidelitate sau prin scanarea codurilor QR de pe telefoanele mobile pentru a primi recomandări personalizate bazate pe istoricul de cumpărături. 

Astfel, bazat pe profilul personalizat, Info Kiosk-ul poate afișa recomandări de produse relevante și oferte speciale, atrăgând atenția clienților asupra noilor produse sau reducerilor potrivite pentru ei.

Asistență la plată: Kiosk-ul permite clienților să efectueze plăți rapide și securizate pentru produsele selectate, eliminând necesitatea de a sta la coadă la casa de marcat.

Promovarea afacerii

Promovarea afacerii cu soluții tip Info Kiosk aduce beneficii semnificative în atragerea clienților și consolidarea brandului. Ecranele pot fi folosite pentru promovarea ofertelor speciale, reduceri sau pachete promoționale iar integrarea cu rețelele sociale poate aduce expunere suplimentară și poate atrage clienți noi. În general, promovarea afacerii cu ajutorul Info Kiosk-urilor se bazează pe crearea unui conținut atractiv, util și relevant pentru clienți, care să îi atragă și să îi captiveze.

 

Aceste soluții tehnologice pot adăuga o dimensiune interactivă și inovatoare în eforturile companiei in ceea ce privește marketingul și promovarea.

Programează o sesiune de consultanță