SOTI - Soluție completă pentru managementul echipamentelor mobile:

Transparență, flexibilitate, control.

Unul dintre colegii din echipa de logistică te anunță că terminalul mobil are nevoie de un update. Imprimanta pe care o foloseai pentru etichetarea coletelor tocmai a fost scăpată pe jos și și pe ecran apare un mesaj de eroare.  

Acestea sunt doar două dintre scenariile inevitabile cu care te confrunți în munca de zi cu zi. Dar ți-ai pus vreodată întrebarea cât te costă aceste întreruperi? Conform unui studiu realizat de cei de la VDC Research fiecare situație asemănătoare celor de mai sus necesită în medie, 83 de minute, pentru a fi remediată. Ce înseamnă acest timp pentru productivitatea echipei tale?

O soluție pentru managementul echipamentelor mobile te ajută să previi 95% dintre aceste evenimente. Prin implementarea ei câștigi vizibilitate și control complet asupra tuturor echipamentelor mobile pe care le folosești pe teren: terminale mobile, scannere, tablete și imprimante industriale etc.

Reducerea timpul în care echipamentele sunt nefuncționale

Primești din timp notificări despre starea echipamentelor tale mobile, astfel încât să poți planifica update-urile sau reparațiile necesare. Dacă apare o eroare punctuală, te poți conecta instant pentru a vedea exact care este problema sau pentru a o remedia.

Acces remote securizat

Permite angajaților și colaboratorilor să se conecteze de oriunde la sistemul centralizat al companiei, fără a risca breșe de securitate. Astfel, tu știi exact unde sunt echipamentele și cum sunt folosite.

Restricționare simplă a accesului

Blochează sau deblochează accesul angajaților la terminalele mobile conectate la soluția de management al mobilității în orice moment. Permite folosirea echipamentelor doar în ariile delimitate.

Siguranță și actualizare simultană

Datele sunt securizate și actualizate simultan pe toate terminalele mobile puse la dispoziția echipelor de pe teren.

Începe procesul de transformare digitală

Soluția completă pentru gestiunea mobilității

Soluția de gestiune a mobilității oferă un sistem avansat de management logistic, integrând aplicații software și echipamente mobile care sporesc eficiența și productivitatea și oferă un sistem centralizat ușor de accesat.

Astfel soluția pentru managementul mobilității oferă organizațiilor următoarele oportunități:

  • preîntâmpinarea situațiilor care blochează activitatea,
  • luarea unor decizii bazate pe informații comunicate în timp real și
  • reducerea costurilor totale de administrare.
Echipament pentru scanarea coletelor

Redu timpul în care echipamentele sunt nefuncționale

Perioada de nefuncționare a dispozitivelor mobile este costisitoare și se traduce în clienți nemulțumiți și angajați frustrați. Nu îți poți vedea echipa de la distanță, dar trebuie să înțelegi ce se întâmplă cu dispozitivele lor. Dar cum să faci asta dacă nu ai echipamentul fizic?

O soluție pentru managemetul mobilității îți dă posibilitatea de a dignostica și de a efectua eventualele update-uri sau reparații de la distanță. Redu costurile și economisește timp important, având vizibilitate și control total asupra tuturor echipamentelor mobile.

Acces remote securizat

Indiferent de locație (la birou, în depozit sau pe teren) echipa ta se bucură de acces rapid și sigur la datele necesare îndeplinirii sarcinilor zilnice.

Soluția de management a mobilității se bazează pe un cadru securizat de stocare a datelor: utilizatorii au acces la toate informațiile necesare pe baza unui nume de utilizator și parolă care oferă trasabilitate și transparență în operațiunile efectuate.

În plus, pentru a nu risca breșe de securitate, administratorii pot limita accesul la anumite aplicații sau pot asigura permisiuni diferențiate, în fucție de atribuțiile și necesitățile fiecărui membru al echipei.

Restricționare simplă a accesului

Domeniul logistic are nevoie de soluții rapide care să asigure siguranța datelor, uneori chiar și față de colaboratori și propriile echipe. Un lanț de aprovizionare securizat implică câteodată restricții pentru anumiți utilizatori cu scopul de a garanta integritatea parteneriatului și schimbului de date.

Soluția de management a mobilității permite restricționarea simplă și în orice moment a accesului pentru anumiți angajați și furnizori la terminalele mobile conectate la sistemul central – accesul poate fi redobândit la fel de simplu, garantând implicarea persoanelor autorizate și protecție pentru datele companiei.

Siguranță și actualizare simultană

Actualizările de soft se pot face în două moduri: fie toate terminalele mobile sunt colectate și trimise la sediul central, fie o echipă specializată se deplasează pe teren și coordonează acest proces.

Dar, implementând o soluție de management al mobilității, ai disponibilă și o a treia opțiune: Update-urile se fac de la distață, simultan pe toate device-urile, reducând timpul necesar cu până la 60%.

Și nu câștigi doar timp. Cu ajutorul acestei soluții, te asiguri că poți corecta rapid vulnerabilitățile de siguranță ce ar putea să pună datele companiei în pericol.

Curier folosind terminalul mobil pentru a-si gestiona activitatea

Programează o sesiune de consultanță