Soluție completă pentru gestiunea depozitelor:

automatizare, monitorizare, centralizare

74% dintre consumatori declară că sunt dispuși să aleagă alt brand dacă procesul de cumpărare și livrare este prea complicat. Companiile care își doresc să aibă un proces de vânzare eficient trebuie să se asigure, în primul rând, că operațiunile din depozit sunt moderne, optimizate și fără erori. Acest lucru poate fi obținut prin implementarea unei soluții de management a depozitelor (WMS – warehouse management system).

Soluția WMS automatizează fluxul de aprovizionare/receptie, depozitare, colectare și livrare a produselor, monitorizează și centralizează operațiunile zilnice dintr-un depozit, oferind în timp real informații despre stocuri.

Automatizezi întreaga activitate din depozite

Soluția WMS centralizează într-o singură platformă toate informațiile despre stocuri și intrări/ieșiri până la cel mai mic detaliu.

Acesezi toate informațiile în Cloud

Câștigi controlul total asupra activității din depozit. Accesezi informațiile stocate în cloud de pe orice dispozitiv, din orice locație, oricând ai nevoie.

-70% rata de retur

Elimi erorile umane din pregătirea comenzilor și te bucuri de o scădere a ratei de retur de până la 70%.

+ 30% eficiența afacerii

Automatizarea proceselor, inventarul în timp real și eliminarea erorilor duc la o creștere cu până la 30% a cifrei de afaceri.

Începe procesul de transformare digitală

De ce să implementezi o soluție de gestionare a depozitului - WMS?

O aplicație eficientă de gestiune a depozitului permite managerilor de depozit și persoanelor de decizie să optimizeze toate procesele logistice și să îmbunătățească eficiența și productivitatea companiei.

Obții trasabilitatea totală a mărfurilor

Soluția WMS centralizează toate informațiile despre stocurile existente într-o locație sau mai multe, permițând managerilor de logistică să aibă timpul o privire de ansamblu asupra situației reale a stocurilor și control total asupra tuturor operațiunilor.

Operațiunile disponibile în cadrul aplicației creează un cadru pentru gestiunea mai simplă și mai clară. Aplicația foloseste un sistem de task-uri prin care operațiunile care implică manipularea de marfă să fie complet automatizate prin intermediul terminalelor mobile.

Crești capacitatea de depozitare prin folosirea eficientă a spațiului

WMS-ul permite gestionarea spațiilor la nivel granular: de la rânduri, la rafturi, locații de depozitare, paleți, locații de picking, locații de bufer, locații de tip insulă și altele. De asemenea, se pot configura multiple depozite, gestiuni per depozit, sau zone de depozitare, în funcție de necesitățile fiecărui business.

În plus, aplicația WMS oferă informații în timp real despre locațiile de depozitare și cantitățile de marfă din fiecare și transformă spațiul de depozitare într-unul dinamic ce poate fi optimizat constant.

Îmbunătățești productivitatea angajaților cu până la 60%

Soluția WMS alocă sarcinile lucrătorilor în mod automat, în funcție de responsabilitățile și prioritatea activităților ceea ce duce la o mai buna organizare a activității și la eliminarea timpilor fără activitate.

Pe lângă automatizarea atribuirii sarcinilor de lucru, sistemul transmite totodată date despre executarea corectă a activității, de exemplu: de unde să ridice marfa, ce produse trebuie ridicate, cantitatea, ora etc. Acest lucru contribuie la evaluarea corectă a echipei și oferă managerilor un tool util pentru coordonarea eficientă a activității.

Ai access la rapoarte în timp real

Deciziile corecte de business sunt influențate de acuratețea informațiilor pe care se bazează. O soluție WMS îți oferă acces la rapoarte cu date generate în timp real, astfel încât să poți să ai tot timpul o privire de ansamblu asupra celor mai importanți KPI ai depozitului.

Dintr-o singură interfață poți genera rapoarte complexe care să includă informații despre stocurile existente, nivelul vânzărilor, capacitatea de producție sau materia primă folosită.

Dashboard Planograma

Ce spun clienții care folosesc soluția noastră WMS?

Programează o sesiune de consultanță