IT Genetics aniverseaza 15 ani de activitate sustenabila

campanie aniversara

Pe 8 martie 2022, se împlinesc 15 ani de activitate pentru IT Genetics, o companie care își propune să ajute antreprenorii să își eficientizeze procesele și să se dezvolte, folosind soluții IT profesionale.

Ghidată de spiritul antreprenorial, profesionalism și de dorința constantă de inovare, IT Genetics a devenit în scurt timp unul dintre principalii integratori IT&C pe nișa DC/POS (soluții de identificare automată, colectare de date și puncte de vânzare). An de an compania și-a consolidat poziția pe piață prin proiecte cu un ecou puternic în peisajul antreprenorial.

În anul 2009, la doi ani de la înființare, compania a lansat prima platformă de e-commerce din România dedicată exclusiv companiilor. Astfel procesul de achiziție a echipamentelor necesare optimizării a fost simplificat, iar antreprenorii au obținut acces rapid la o gamă vastă de produse de la cei mai mari producători globali. 10 ani mai tarziu, în anul 2019, a fost lansată și aplicația pentru mobil, prima aplicație pentru comerțul electronic B2B, disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

Am căutat permanent modalități prin care să susținem afacerile să automatizeze sarcinile repetitive, să economisească timp și să fie mai profitabile. Astfel, am adus pe piață soluții inovatoare, ce satisfac cerințele unor industrii efervescente:

  • Planograma, platforma digitală de tip WMS (Warehouse Management System), care centralizează, eficientizează și automatizează activitățile de logistică, depozitare, curierat, distribuție și producție.  
  • Soluții de automatizare industrială si roboti colaborativi, care, configurate cu precizie reduc erorile și variabilitatea, cresc productivitatea și reduc impactul asupra mediului. 
  • Foork, prima aplicație de management al cantinelor private. Ideală pentru companiile care vor să simplifice și să eficientizeze procesul de comandare a prânzului pentru angajati.  

Nevoia de eficiență și de procese de lucru automatizate nu este specifică doar companiilor din România, iar experiza tehnică a profesioniștilor români a ajuns astfel recunoscută la nivel internațional.  Din acest motiv, IT GENETICS a inagurat în perioada 2018-2019, două birouri internaționale: în Ungaria și Bulgaria. Iar în anul 2021, operațiunile companiei se extind și în Vestul Europei, în Madrid, Spania.  

Sărbatorim 15 ani de când am pus bazele IT Genetics, compania care dă o formă palpabilă credinței noastre că tehnologia poate transforma modul în care companiile își optimizează eficiența operațională și maximizează profitabilitatea. Încă de la înființare am căutat permanent soluții care să anticipeze și să raspundă cerințelor din piață, astfel încât să putem sprijini companiile în procesul lor de transformare digitală. Sunt 15 ani în care am evidențiat performanța profesioniștilor români, ducând expertiza acestora și peste granițe, 15 ani în care am susținut activ antreprenorii și 15 ani în care ne-am implicat activ în viața comunității din care facem parte. 

Cu ocazia aniversării, ne dorim să facem un pas mai departe și să dezvoltăm un plan concret de acțiune prin care să contribuim la construcția unei societăți sustenabile, acționând responsabil pentru viitorul mediului înconjurător și implicit al nostru.”, declară Liviu Sima, cofondator IT Genetics. 

Optimizăm sustenabil pentru un viitor durabil 

De luna aceasta, pe platforma de e-commerce itgstore.ro, va fi disponibilă o gamă largă de produse eco-friendly, ce îndeplinesc cel puțin unul dintre următoarele criterii de sustenabilitate: sunt fabricate din materiale sustenabile, au emisii reduse, contribuie la economisirea energiei și a altor resurse, folosesc substanțe chimice ce nu afectează mediul înconjurător. 

Schimbările climatice sunt o preocupare majoră la nivel Mondial iar noi suntem constienți de impactul pe care îl avem asupra mediul de afaceri, societății și mediului înconjurător. De aceea, credem că este responsabilitatea fiecăruia, companie sau individ, să contribuie la păstrarea și crearea unei lumi mai bune, mai sigure și mai curate. ” a precizat Ștefan Axinte, reprezentant IT Genetics. 

Pentru că întotdeauna #SuntemMaiPuterinciImpreuna, îi invităm și pe colaboratorii și partenerii nostri să ni se alăture în această misiune de a proteja mediul înconjurător și de a gestiona în mod responsabil resursele disponbile. Aceștia o pot face cu ușurință, în timp ce își îndeplinesc și obiectivele de business. Este suficient ca în perioada 07 martie – 15 aprilie aprilie 2022 să achiziționeze orice produs din gama eco-friendly și vor deveni automat contributori la asigurarea unui viitor sustenabil.

IT Genetics va dona 5 euro din fiecare comandă recepționată pe platforma de e-commerce itgstore.ro, ce conține cel puțin unul dintre produsele participante în campanie pentru susținerea unei ample acțiuni de împădurire în zona Jibou-Cuceu din Sălaj. Aceasta va avea loc în luna aprilie 2022 și este organizată de asociația TRH cu sprijinul primăriei Jibou și a Romsilva România. Rolul acestei acțiuni este de a îmbunătăți calitatea aerului, de a reduce zgomotul și de a crește biodiversitatea zonei. 

TRH este o asociație non profit ce are ca obiectiv protejarea mediului înconjurător, dezvoltarea unor proiecte ce au beneficii reale asupra mediului și promovarea activităților în natură (drumetii, alpinism, schi etc.) în special în rândul copiilor și al tinerilor. Asociația s-a implicat până acum în refacerea unor trasee montane, igienizarea zonei lacului Vidraru și organizarea unor competiții sportive locale. 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments