IT Genetics lansează Campania Black Friday 2023 pentru afaceri: (A)prinde reducerile de până la 90% din cea mai mare campanie BlackFriday dedicată B2B

Facebook Cover 820x360

În mediul de afaceri competitiv și dinamic de astăzi, nevoia de soluții tehnologice eficiente care sporesc gradul de digitalizare a companiilor este mai mare ca niciodată. Black Friday, tradițional un eveniment pentru consumatorii individuali, a devenit un punct de atracție major pentru segmentul B2B (Business-to-Business). IT Genetics, pionierul campaniilor Black Friday pentru afaceri în România, revine cu o ofertă îmbunătățită, extinzându-se și pe piața din Italia.

Potrivit IT Genetics, cererea pentru soluții de digitalizare a crescut exponential în ultimii ani, valinând trendul piețelor mai dezvoltate în care digitalizarea este un factor esențial în dezvoltarea durabilă a companiilor, indiferent de dimensiunea lor. Campania Black Friday derulată de IT Genetics se adresează atât companiilor mari, ce au în vedere să-și consolideze poziția de lideri în piață sau extinderea pe piețe internaționale, cât și companiilor mici și mijlocii, care profită de economiile de cost obținute și țintesc creșterea profitabilității și obținerea unui avantaj competitiv.

În 2023, campania de Black Friday va avea loc pe 10 noiembrie în România, pe 17 noiembrie în Bulgaria și Ungaria și pe 24 noiembrie în Spania și Italia, marcând debutul companiei pe această piață. În România, campania se va desfășura atât online, pe www.itgstore.ro, cât și prin aplicația ITGStore.ro, dedicată segmentului B2B. Reducerile ajung până la 90%, acoperind atât branduri internaționale, cât și mărci proprii, precum Metter și Zinta. IT Genetics și-a extins anul acesta portofoliul de produse ale brandului propriu Metter, aducând pe piață Metter HS2100, cititorul de coduri de bare 2D ultra-performant la un preț competitiv, ideal pentru afacerile de tip retail.

Și la ediția din acest an vor fi oferite vouchere de cumpărături în valoare de 350 lei, valabile timp de 4 luni, și care pot fi folosite pentru achiziția de echipamente de pe magazinul online itgstore.ro.

„Ne mândrim cu faptul că putem oferi companiilor soluții de top la prețuri avantajoase. Într-un an cu provocări multiple, nevoia de digitalizare și eficientizare este mai mare ca niciodată. Suntem bucuroși să fim alături de partenerii noștri, oferindu-le tehnologia de care au nevoie pentru a prospera”, declară Adriana Arhire, CEO IT Genetics.

Partenerul principal al campaniei va fi și anul acesta Honeywell, lider în furnizarea de soluții de data capture, ce contribuie la optimizarea proceselor de lucru ale companiilor din varii domenii: de la retail, transport și logistică, producție până la construcții, industrie aerospațială sau prelucrare chimică.

Mai multe detalii despre oferta Black Friday de la IT Genetics pot fi accesate la https://www.itgstore.ro/Black-Friday-ITG, unde este disponibil și un Ghid Black Friday pentru clienți, cu informații utile despre campania din acest an.

Despre IT Genetics

Fondată în 2007, IT Genetics este un furnizor de tehnologie specializat în soluții IT profesionale, pentru companii din România, Ungaria, Bulgaria și Spania. Misiunea companiei este să contribuie la digitalizare, făcând tehnologia accesibilă tuturor companiilor, indiferent de natura și mărimea lor, și oferind soluții integrate, care îmbină partea de hardware cu soluții software, consultanță și suport tehnic.

În cei 16 ani de expertiză pe piața locală și cea internațională, compania a implementat proiecte de digitalizare pentru clienți din industriile de retail, HoReCa, transport, logistică, producție, pharma și sănătate, educație, banking etc.

Soluțiile IT Genetics sunt create pentru a optimiza și automatiza procesele de lucru, iar fiecare soluție dezvoltată de companie este personalizată după specificul și potențialul de absorbție al clientului.

IT Genetics a construit parteneriate puternice cu unii dintre cei mai apreciați producători internaționali, precum Zebra, Brother, Honeywell, Datalogic, Universal Robots, Elo, Star Micronics, SATO și alții, oferind clienților săi access la tehnologie de ultimă oră.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments