IT Genetics a obtinut certificarea ISO 9001:2015 care confirma respectarea normelor si a standardelor inalte de calitate

IT-Genetics-a-obtinut-certificarea-ISO 90012015
IT Genetics a obtinut certificarea ISO 9001:2015 pentru implementarea si mentinerea unui sistem de management al calitatii, ceea ce confirma faptul ca respectam normele de calitate si asiguram constant un nivel ridicat al satisfactiei clientilor prin produsele si serviciile oferite.
Certificarea ISO 9001:2015 reprezinta o garantie a faptului ca implementam si respectam un set de proceduri integrate intr-un sistem eficient de management al calitatii, aratand astfel ca suntem in conformitate cu normele de calitate pentru comercializarea de produse hardware, dezvoltarea de aplicatii software si oferirea de servicii. De altfel, investim constant in imbunatatirea a modului de lucru cu clientii si a serviciilor oferite acestora si in adaptarea la cerintele pietei, specialistii IT Genetics raspunzand prompt solicitarilor venite din partea acestora.

De asemenea, acest tip de certificare confirma implicarea managementului in indeplinirea obiectivelor propuse si mentinerea unui sistem de management al calitatii conform politicii aprobate la nivel de companie.

Certificarea ISO, confirmarea calitatii serviciilor oferite clientilor

Certificarea ISO este acordata in baza unui audit extern facut in toate departamentele din organizatie. Astfel, sunt analizate fluxurile operationale, procesul de aprovizionare, de gestionare si livrare a comenzilor, controlul calitatii, modul in care abordam feedback-ul si  reclamatiile transmise de clienti si modul in care oferim suport tehnic si consultanta.

Mai mult, procesul de vanzare si de livrare a echipamentelor si a solutiilor de implementare, dar suportul si consultanta oferite inainte si dupa vanzarea propriu-zisa sunt realizate in baza unor norme care asigura un nivel ridicat de satisfactie a clientilor.

ISO 9001 este un standard publicat de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO), cu sediul in Elvetia. In prezent, ISO 9001 este folosit de peste un million de companii din intreaga lume, fiind considerat un standard mondial al calitatii. Înapoi
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments