IT Genetics organizează campania „Black Friday cu soluţii!”

Header articol blog Black friday cu solutii

IT Genetics, unul dintre cei mai importanţi integratori de sisteme în domeniul identificării automate, colectării de date (AIDC) şi punctelor de vânzare (POS), organizează în perioada 17 – 19 noiembrie 2017, pe platforma e-commerce de business www.itgstore.ro, cea mai mare campanie de Black Friday dedicată segmentului B2B. În cadrul campaniei, lansată sub conceptul „Black Friday cu soluţii!”, compania oferă discount-uri de până la 58% la produsele comercializate.

Peste 10.000 de produse, dedicate profesioniştilor cu nevoi de optimizare în domeniul identificării automate, colectării de date şi punctelor de vânzare, au fost pregătite. Echipamente şi soluţii complete precum cititoare de coduri de bare, imprimante de etichete şi de bonuri, cântare electronice, aparate de etichetat, terminale mobile, marcatoare de preţ şi consumabile au preţuri reduse în această campanie. Ediţia de anul acesta oferă, în exclusivitate, încă o soluţie pentru optimizarea activităţii din retail, transporturi şi logistică, producţie şi distribuţie.

„De cinci ani consecutiv organizăm, în noiembrie, cea mai mare campanie de Black Friday dedicată segmentului B2B, în care oferim reduceri semnificative la produse AIDC şi POS. Cunoaştem nevoile de optimizare din cadrul companiilor şi anul acesta oferim o nouă soluţie necesară oricărui business, cu precădere celor din retail, transporturi şi logistică, manufactură şi distribuţie. Astfel, vom avea pe site-ul www.itgstore.ro motostivuitoare disponibile la preţuri reduse cu până la 1.500 de euro.”, spune Liviu Sima, Managing Partner, IT Genetics.

Campania de Black Friday începe în 17 noiembrie, la ora 07.00, şi se derulează exclusiv pe www.itgstore.ro. Furnizând soluţii dedicate pentru industrii precum HoReCa, retail, logistică, transporturi, producţie, sănătate, educație, financiar-bancar şi utilităţi, IT Genetics oferă clienţilor o gamă variată de produse de la peste 90 de producători recunoscuţi la nivel internaţional, precum: Star Micronics, Zebra Technologies, Brother, Citizen, Honeywell, Datacard, Evolis şi Datalogic.

 

Despre IT Genetics

Cu o experiență de peste 10 ani pe piața din România în domeniul AIDC & POS, IT Genetics este distribuitor de echipamente de la producători globali consacrați și furnizor de sisteme integrate, menite să eficientizeze procesele operaționale îngreunate, să optimizeze activitatea și productivitatea companiilor. Pe www.itgstore.ro clienții vor descoperi un portofoliu de soluții hardware și software cu o paletă largă de aplicabilitate (soluții de tipărire și etichetare, de urmărire și scanare, de identificare și control al accesului, soluții POS şi de infrastructură wireless).

Misiunea IT Genetics este de a oferi firmelor soluții personalizate, create special pentru a satisface cele mai variate nevoi și pentru a răspunde celor mai exigente cerințe în domeniul punctelor de vânzare, al identificării și colectării automate de date.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments