IT Genetics a devenit Advanced Partner NCR

IT Genetics a devenit Advanced Partner NCR

IT Genetics, unul dintre cei mai importanţi distribuitori locali de echipamente profesionale şi furnizor de soluţii AIDC & POS, este, incepand cu luna martie 2018, Advanced Partner NCR (National Cash Register).

Prin acest parteneriat, produsele din portofoliul NCR, recunoscute la nivel modial pentru calitate si functionalitate, vor intra in portofoliul IT Genetics pentru furnizarea catre clienti de solutii complete pentru retail si HoReCa, doua dintre industriile in continua evolutie care au permanent nevoie de cele mai performante echipamente.

„Ne onoreaza increderea acordata de NCR, unul dintre cei mai mari jucatori globali de solutii pentru sectoarele comercial, financiar si bancar, si una dintre cele mai mari companii de plati din lume. Consideram semnarea contractului cu NCR ca fiind, in acelasi timp, o oportunitate si o datorie pentru IT Genetics, cu scopul de a optimiza activitatea la nivelul pietelor HoReCa si retail prin imbunatatirea tuturor proceselor existente. Suntem convinsi ca produsele NCR vor deveni un partener de nadejde in oferirea de solutii clientilor nostri.”, spune Liviu Sima, Managing Partner, IT Genetics.

„Prin parteneriatul cu NCR mizam pe cunoasterea si anticiparea nevoilor clientilor prin oferirea de solutii profesionale complete, dedicate lanturilor de magazine cu diferite niveluri de dezvoltare si de nevoi. Sistemele POS de la NCR garanteaza eficienta operationala imbunatatita prin solutii complete de self-service (tichete, check-in, automate de plata) si de self-checkout, avand o durata de exploatare de pana la 10 ani.” a declarat Corneliu Esanu, Product Manager POS division, IT Genetics.

NCR (National Cash Register) este o companie fondata in 1884 ce activeaza pe piata ca producator de case de marcat, POS-uri, cititoare pentru codurile de bare si consumabile business, prin oferirea de solutii hardware si software.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments