Soluții de
e-commerce fulfillment:

Soluții de e-commerce fulfillment:

Mai multe comenzi procesate, costuri mai mici

.

Clienții tăi se așteaptă ca o livrare să fie făcută în cel mult una – două zile de la plasarea comenzii, mai ales în condițiile în care din ce în ce mai mulți comercianți  pot livra comenzile în doar câteva ore. Astfel, viteza de livrare este criteriul principal pe care trebuie să-l îndeplinești dacă vrei să fii luat în considerare de cei care își fac cumpărăturile online. Dar este oare acesta este singurul criteriu important? Cum se compară costurile de livrare cu viteza în topul priorităților clienților și cum pot comercianții să fie mereu cu un pas înaintea preferințelor în continuă evoluție ale acestora?

Gestiune intregată pentru tot procesul logistic

Integrează întregul proces logistic – de la recepție, depozitare, realizare colete și administrare retururi – într-o singură platformă cu acces rapid la informații.

Vizibilitate totală

Elimină erorile din procesul de picking și garantează expedierea corectă și rapidă a comenzilor pentru fiecare client în parte.

Optimizare costuri și timpi de procesare

Redu costurile și timpii de procesare și asigură o profitabilitate crescută pentru magazinul online.

Mai puțină birocrație

Externalizarea e-commerce fulfillment eliberează companiile de necesitatea obținerii diferitelor autorizații și acte pentru funcționare.

Începe procesul de transformare digitală

Soluțiile pentru e-commerce fulfillment: comanda corectă
de fiecare dată.

Pe măsură ce comerțul online a devenit principala metodă de achiziție pentru majoritatea clienților, două caracteristici definitorii au devenit principalele puncte de interes pentru retaileri: confortul și transportulPosibilitatea de a face cumpărăturile online și de a primi produsele într-un timp scurt influențează clienții online, duce la creșterea vânzărilor și la clienți fideli. De aceea, este important ca o afacere să se diferențieze pe piață de concurență sau, cel puțin, să fie la curent cu nevoile clienților.

Gestiune integrata

Gestiune intregată pentru tot procesul logistic

Soluțiile de e-commerce fulfillment permit gestionarea integrată a tuturor proceselor de la recepție, depozitare, picking, livrare și retururi prin integrări facile pe infrastructura deja existentă a magazinului online. Implementarea soluțiilor asigură acces în timp real la informații actualizate despre toate punctele cheie ale lanțului de fulfillment – stocuri, depozitare, status comenzi.

Astfel retailerii, dispunând de informații actualizate în permanență, pot oferi răspunsuri punctuale și rapide clienților și pot monitoriza toate comenzile dintr-un singur loc.

În momentul în care coșul de cumpărături este integrat cu soluțiile de e-commerce fulfillment, tot procesul de management este automatizat, facilitând determinarea situației curente în orice moment.

Vizibilitate totală

O perspectivă în timp real asupra inventarului nu este relevantă doar pentru clienți și parteneri – ea reprezintă o fundație importantă pentru echipa ta. Soluțiile de e-commerce fulfillment se bazează pe informații în timp real ce permit eficientizarea vânzărilor pe mai multe canale de achiziție, oferind clienților informații corecte în ceea ce privește disponibilitatea produselor.

Datele în timp real permit menținerea unui nivel mai echilibrat al produselor și susțin crearea de strategii de reaprovizionarea automată. De asemenea, soluțiile de e-commerce fulfillment permit optimizarea organizării depozitului, reducerea costurilor și chiar pot oferi funcționalități suplimentare pentru reducerea costurilor de livrare.

Optimizare costuri și timpi de procesare

Procesarea manuală a comenzilor este supusă erorilor umane determinate de oboseală sau dorința de a grăbi lucrurile. Astfel sarcinile repetitive cum sunt verificarea comenzii sau crearea unei etichete de livrare par banale dar acuratețea lor poate determina succesul unei afaceri. Chiar și o singură greșeală poate deregla întregul proces și poate duce la un client nemulțumit care nu primește comanda dorită.

Automatizarea prin soluții de e-commerce fulfillment scoate erorile umane din ecuație și devine astfel crucială în dezvoltarea unei afaceri.

De asemenea, soluțiile de e-commerce fulfillment permit reducerea costurilor: lunile definite de o activitate mai redusă implică zero costuri pentru chiria și salariile oamenilor care nu au suficient de lucru.

Mai puțină birocrație

Prin externalizarea elementelor de e-commerce fulfillment, companiile de retail sunt eliberate de necesitatea obținerii diferitelor documente legale: autorizației de funcționare pentru punctul de lucru, autorizația ISU, declararea punctului de lucru la ANAF, protecția muncii pentru toți angajații, autorizație DSP, autorizație DSV, evaluarea riscurilor fizice.

De asemenea, un avantaj inclus în prețul pachetelor pentru soluții de e-commerce fulfillment – bunurile depozitate sunt asigurate.

Programează o sesiune de consultanță