Tiparire

Serviciul de tiparire este o ramura importanta a activitatii noastre, pentru care va oferim solutii complete. Incepand de la alegerea impreuna a graficii si a continului etichetelor pe care ni le solicitati si pana la implemenatarea efectiva a solutiei aleasa, va oferim permanent consultanta si suntem dedicati proiectului dumneavoastra.

Tiparire

Solutiile profesionale implementate in zona de printing au fost mereu atent gandite si alese pentru indeplinerea obiectivelor clientilor, acestea fiind tot mai complexe. Experienta in domeniu ne-a permis sa oferim solutii de tiparire precum:

  • Imprimare pe etichete autoadezive si textile
  • Imprimare termica de bonuri, chitante si facturi
  • Imprimare pe carduri pvc si tag-uri cartonate
  • Imprimare pe bratari de identificare
  • Imprimare si encodare etichete RFID

Imprimarea pe etichete autoadezive reprezinta nivelul de baza in serviciile de tiparire. Sunt etichetele clasice, intalnite pe orice produs ce urmeaza a fi comercializat, continand de obicei coduri de bare, traduceri, preturi, compozitie sau date de contact. In functie de industria careia ii sunt dedicate, adezivul etichetelor poate fi permanent, detasabil (removable), deep-freeze (pentru produse inghetate) sau anti-pata. Printarea se face monocrom cu negru, rosu, verde, albastru, argintiu sau auriu, clientul avand la dispozitie o gama variata de diverse forme (dreptunghiulare, rotunde, ovale), cu diverse fundaluri monocrome (galben, rosu, verde, portocaliu) si din diverse materiale – hartie mata, semi-lucioasa, lucioasa (glossy), plastic (polietilena / polipropilena) alb sau transparent.

Imprimarea pe etichete textile, prin etichete tiparite monocrom cu informatii precum compozitie, brand sau instructiuni de folosire si spalare, ii este dedicata industriei textila.

Etichetele, rezistente la spalat, calcat si curatare termica, se cos de haine sau se aplica cu capse, iar tiparirea pe acestea se poate face monocrom cu negru sau rosu pe nylon, poliamida sau saten.

Solutiile din zona de tiparire sunt complexe si includ serviciul efectiv de tiparire, pe tipurile, dimensiunile, culorile si dimensiunile de etichete pe care la doriti, alegerea echipamentului optim pentru imprimare (imprimante de etichete, de bratari sau de carduri, desktop, mobile sau industriale), a aparatului de etichetat sau de embosat si aplicatoare si dispensere. Serviciul de tiparire permite realizarea unui game largi de imprimari, de la imprimarea clasica pe etichete autoadezive si textile, pana la imprimarea termica de bonuri, chitante si facturi, imprimarea pe carduri PVC si tag-uri cartonate, bratari de identificare si encodare etichete RFID.