Solutii

Solutii

Cea mai potrivita solutie pentru business-ul tau este cea customizata pe nevoile reale ale afacerii tale. Cu asta ne ocupam noi cei de la IT Genetics, incercam sa gasim cea mai buna solutie pentru tine si compania ta, pentru a reusi sa iti indeplinesti obiectivele mai usor, fie ca vorbim despre cresterea productivitatii, reducerea numarului de erori sau optimizarea afacerii.
Fie ca necesitatile tale sunt in zona de tiparire sau de urmarire si scanare, de-a lungul timpului am inteles toate business-urile sunt diferite, cerintele diferind foarte mult in functie de domeniul de activitate.

In cei 10 ani de activitate am dezvoltat si am optimizat solutii pentru mari companii din Romania, mixand echipamente hardware de la producatori consacrati si aplicatiile software dezvoltate folosind limbaje flexibile si tehnologii de ultima ora cu servicii excelente, ducand la indeplinire obiectivul principal: eficientizarea proceselor de business.

IT Genetics este integrator de sisteme in domeniul identificarii automate, colectiei de date (AIDC) si punctelor de vanzare (POS).