Soluție completă pentru managementul mobilității:

Transparență, flexibilitate, control.

Transporturile sunt o parte vitală a lanțului de aprovizionare și proceselor de livrare. De aceea, toate elementele care compun acest flux au nevoie de o infrastructură solidă și cele mai bune soluții de gestiune și distribuție.

Informațiile actualizate în timp real sunt fundația activității echipelor tale de pe teren: organizate impecabil, cu notificări instante la orice schimbare a datelor unei livrări, aceste informații susțin eficiența șoferilor, îi ajută să elimine timpul pierdut provocat de informații modificate, și să își optimizeze rutele zilnice.

Digitalizează munca transportatorilor

Echipele tale pot printa facturi și alte documente de livrare în momentul finalizării comenzii și pot primi semnătura electronică direct pe terminalul mobil.

Acces remote securizat

Permite angajaților și colaboratorilor să se conecteze de oriunde la sistemul centralizat al companiei fără a risca breșe de securitate.

Restricționare simplă a accesului

Blochează sau deblochează accesul angajaților sau furnizorilor la terminalele mobile conectate la soluția de management a mobilității în orice moment.

Siguranță și actualizare simultană

Datele sunt securizate și actualizate simultan pe toate terminalele mobile puse la dispoziția echipelor de pe teren.

Începe procesul de transformare digitală

Soluția completă pentru gestiunea mobilității

Cererea pentru livrări mai rapide, mai eficiente și mai ușor de monitorizat este în creștere și astfel concurența în domeniul transporturilor de produse/mărfuri este din ce în ce mai acerbă.

Pentru a oferi cele mai bune servicii de livrare, șoferii transportatori au nevoie de o platformă cu acces rapid la informațiile necesare, cu notificări instante la orice schimbare din sistem și cu echipamente care îi ajută să finalizeze rapid tranzacțiile, evitând timpii morți.

c

Digitalizează munca transportatorilor

Tehnologia formată din soluția software și terminalele mobile alocate fiecărui transportator susține un mediu logistic eliberat de documente fizice care pot provoca confuzie și întârzieri în procesele de livrare.
Facturi, fișe de transport, foi de parcurs, informații despre client – toate sunt disponibile online. La momentul livrării cu o simplă scanare a codului de pe colect, livrarea este înregistrată în baza de date, iar semnătura electronică se preia pe terminalul mobil. Transportatorii pot printa pe loc facturi și alte documente de livrare, datele fiind actualizate instant în sistemul centralizat fără a fi nevoie de introducerea manuală a informațiilor.

Acces remote securizat

Indiferent de locație (la birou, în depozit sau în tranzit) transporatorii se bucură de același acces rapid și sigur la datele necesare îndeplinirii sarcinilor zilnice.

Soluția de gestiune a mobilității se bazează pe un cadru securizat de stocare a datelor: utilizatorii au acces la toate informațiile necesare pe baza unui nume de utilizator și parolă care oferă trasabilitate și transparență în operațiunile efectuate.

Astfel administratorii au o perspectivă completă a echipelor de pe teren, a stării livrărilor și a transportatorilor care accesează platforma, fără breșe în securitate provocate de accesări din afara companiei.

Digitalizare transportatori
Software depozit

Restricționare simplă a accesului

Domeniul logistic are nevoie de soluții rapide care să asigure siguranța datelor, uneori chiar și față de colaboratori și propriile echipe. Un lanț de aprovizionare securizat implică uneori restricții pentru anumiți utilizatori pentru a garanta integritatea parteneriatului și schimbului de date.

Soluția de gestiune a mobilității permite restricționare simplă și în orice moment a accesului pentru anumiți angajați și furnizori la terminalele mobile conectate la sistemul central – accesul poate fi redobândit la fel de simplu, garantând implicarea persoanelor autorizate și protecție pentru bunurile în tranzit.

Siguranță și actualizare simultană

Fie că o actualizare are loc în depozit sau la zeci de kilometri distanță, datele înregistrate în sistemul centralizat vor fi mereu actualizate instant, garantând informații care reflectă cele mai recente schimbări.

Terminalele mobile joacă un rol dublu: ele reprezintă atât o sursă de informații pentru transportatori, cât și modul prin care aceștia transmit orice modificare/confirmare în procesul de livrare către baza de date.

Dotate cu un sistem complex de securizare a datelor și susținute de o tehnologie creată special pentru domeniul logistic, terminalele mobile garantează un sistem de transport eficient, productiv și care susține creșterea companiei.

Programează o sesiune de consultanță