Parteneriate

Parteneriate

IT Genetics a cautat de-a lungul timpului in dezvoltarea sa sa creeze parteneriate de succes cu cei mai buni producatori din industria AutoID si POS.
De asemenea cresterea companiei noastre si serviciile excelente pe care le oferim clientilor nostri i-a facut pe acestia sa ne ofere cele mai bune grade de parteneriat.

Ne face placere sa va prezentam mai jos parteneriatele noastre:

star

STAR Micronics – National distributor

Suntem distribuitorul national al produselor STAR Micronics pentru Romania din anul 2011. STAR Micronics este unul dintre cei mai mari producatori de imprimante din lume, care a dezvoltat o gama larga de produse dedicate pentru puncte de vanzare. Prin parteneriatul pe care il avem clientii nostri beneficiaza de stocuri cu livrare rapida, cele mai bune preturi si suport tehnic calificat.

Mai multe detalii: www.starmicronics.ro

Premier Business Partner Zebra

Zebra – Premier Business Partner

Pentru ca suntem dedicati solutiilor de identificare automata si colectare de date iar acest domeniu ne-a atras inca de la inceput, am decis ca ne dorim sa atingem cel mai inalt grad de parteneriat existent la Zebra pentru acest segment si drept urmare IT Genetics este una dintre putinele companii care au statutul de Zebra Premier Business Partner. Zebra Technologies este lider global in productia de solutii de vizibilitate enterprise.

brother

Brother – Premium Partner

Ca si echipa de profesionisti in etichetare, in calitate de parteneri, va vom ajuta intotdeauna pentru bunul mers al afacerilor dumeavoastra oferindu-va asistenta si consultatii pentru o alegere cat mai buna a produselor si solutiilor Brother. Gama de produse Brother include imprimante de etichete, aparate de etichetat si imprimante mobile.

parteneriat Honeywell 2020

Honeywell – Gold Partner

Parteneriatul cu Honeywell aduce in portofoliul nostru sprijinul unui lider in inovare si dezvoltare de produse revolutionare care optimizeaza si eficientizeaza activitatea companiilor din marea majoritate a sectoarelor de activitate in care suntem prezenti. Gama de imprimante de etichete atat fixe – desktop, industriale cat si mobile, precum si cititoarele de coduri de bare si terminalele mobile industriale produse de Honeywell dau valoare portofoliului nostru de produse si solutii prin varietate, gradul inalt de profesionalism si tehnologie oferite de producator.

Platinum-Partner-Logo1

Datalogic – Platinum Partner

Prin relatia pe care o avem cu Datalogic oferim un nivel exceptional de suport pentru clientii interesati în achizitionarea de produse si solutii. Beneficiile pe care clientii nostri le au sunt livrarea rapida, suport tehnic specializat si suport pentru implementarea de aplicatii verticale si solutii complexe. Datalogic ofera prin portofoliul sau de produse solutii de colectare automata a datelor (cititoare de coduri de bare, terminale mobile) si solutii de automatizare industriala (identificare, senzoristica, siguranta, machine vision, marcare laser).

Citizen_logo parteneriat

Citizen – Authorized Partner

Calitatea si performata produselor Citizen ne-au propulsat ca fiind un partener de top si astfel am devenit parteneri autorizati si membri ai Citizen Consul Club. Citizen detine in portofoliu imprimante POS, solutii de imprimare industrialecoduri de bare, imprimante de etichete termice portabile si imprimante matriceale de serie.

tsc

TSC – Authorized Reseller

Raportul calitate-pret bun al imprimantelor TSC au inspirat incredere clientilor nostri astfel incat acestia au ales si au continuat sa dezvolte solutii complexe bazate pe aceste echipamente. Experienta dobandita cu produsele TSC, volumele de vanzari si relatia apropiata nu au putut conduce decat la o relatie bazata pe incredere, de angajament, prin care IT Genetics a devenit partener autorizat sa ofere cele mai avansate solutii utilizand hardware-ul producatorului.

2_unitech

Unitech – Certified Saturn Partner

Certified Saturn Partner este nivelul de parteneriat de care beneficiem in urma colaborarii fructuoase, orientata spre clienti si spre nevoile acestora, cu Unitech. Suntem parteneri si datorita acestei colaborari apropiate avem acces la intreg suportul tehnic in implementarea solutiilor bazate pe echipamentele producatorului, informatii tehnice detaliate despre produse si acces la promotii si preturi speciale. Aceste avantaje le utilizam in scopul crearii de noi oportunitati si de accelerare a timpului de punere in piata a solutiilor pentru a va sustine dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

1_sato

SATO – Champion Prestige Partner Program

Pentru dedicarea si seriozitatea de care IT Genetics a dat dovada in cei peste 10 ani de activitate, producatorul japonez SATO, recunoscut la nivel global drept o companie care comercializeaza tehnologie pentru colectarea de date si printare a diferitelor tipuri de etichete, ne-a recompensat cu un grad inalt de parteneriat – Champion Prestige Partner Program. Champion Prestige Partner Program este nivelul de parteneriat cu care sunt recompensati acei parteneri care au demonstrat o dezvoltare a aptitudinilor, a expertizei in sisteme AIDC si a dedicarii catre extinderea portofoliului de produse SATO.

entrust

Datacard – Entrust Datacard PartnerPlus

Prin programul PartnerPlus suntem intre partenerii care impartasesc si sustin pasiunea pentru furnizarea catre clienti de solutii de identificare sigure. Produsele Datacard, recunoscute la nivel mondial pentru siguranta si performantele pe care le ofera, reflecta intr-o masura similara angajamentele pe care producatorul si le asuma prin acest program: sa fie alaturi de parteneri in evolutia spre succes. Imprimantele de carduri de la Datacard sunt unele dintre cele mai fiabile imprimante, optimizate sa aiba costuri mici, fie ca vorbim de volume mari sau de un numar redus de printuri.

Elite_partner_Icon

Elo Touch – Elo Elite Partener

Prin angajamentul si implicarea in oferirea de solutii complete pentru clientii nostri, am fost recompensati de ELO cu un nou grad de parteneriat,Elo Elite Partener. Vom furniza in continuare solutii personalizate conform cerintelor individuale ale afacerilor, suport tehnic extins si cele mai bune preturi la produsele ELO.

NCR logo

NCR – Advanced NCR Interact Global Partner

Advanced NCR Interact Global Partner Program este gradul de parteneriat care ne-a fost acordat de catre NCR (National Cash Register), furnizor global de solutii pentru sectoarele comercial, financiar si bancar, si una dintre cele mai mari companii de plati din lume. Prin intermediul acestui parteneriat, printre beneficiile pe care le vor avea clientii nostri se regasesc solutiile complete, dedicate, timp de livrare mai scurt pentru echipamente si suport tehnic specializat.

parteneriat Evolis 2020

Evolis – Silver Reseller Partner

Nivelul strategic de parteneriat cu Evolis ne ajuta sa asiguram suport de exceptie clientilor interesati de realizarea facila si profesionala a cardurilor PVC. Astfel, oferim clientilor beneficii precum: livrare rapida, suport tehnic specializat, consultanta in implementarea de solutii complexe care au la baza utilizarea cardurilor PVC, personalizate pe domenii de activitate si tipuri de aplicabilitate (fidelizarea consumatorilor, identificarea membrilor, controlul accesului etc).

hp

HP – Business Partner

Fiind un membru in programul HP Business Partner beneficiem de o stransa colaborare cu HP, astfel avand acces la informatii tehnice detaliate despre produse si acces la promotii dedicate, avantaje pe care le aducem in fata dumneavoastra.